Partnerbedrijven

Werken voor het topsegment in de particuliere markt, de top 3-5 % van de huishoudens, vraagt om eigenschappen zoals discretie, eerlijkheid, betrouwbaarheid en snel kunnen schakelen als het moet. Onze klanten kunnen veeleisend zijn, maar hebben vooral behoefte aan heldere en duidelijke communicatie met een partij die zich goed in de vermogende doelgroep kan verplaatsen en weet wat daar nodig is.

We werken graag met partnerbedrijven die zich in bovenstaand profiel herkennen. Ze leveren eveneens diensten aan dezelfde doelgroep. De genoemde diensten vullen elkaar aan. 

Dus bent u op zoek naar andere diensten, neem gerust contact op met een van onderstaande bedrijven.

Partnerbedrijven: Betrouwbaar & professioneel huishoudpersoneel

Partnerbedrijven: Maid at Home
Maid at Home is een opleidings- en bemiddelingsbureau voor professioneel huishoudpersoneel in het hogere segment.
We streven naar het selecteren en opleiden van de beste inwonende en uitwonende o.a maids, housekeepers en householdmanagers in Nederland en internationaal. 
Met een klein en toegewijd team matchen we onze klanten met de perfecte kandidaten en zijn we trots en tevreden met elke plaatsing. 
We hebben onze eigen Maid at Home Academy ( ism met The International ButlerAcademy) waar we trainingen en coaching aanbieden.
Maid at Home draagt bij aan een duurzame planeet door alleen milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare producten te gebruiken en te promoten
 
Anoesjka Imambaks startte in 2011 met Maid at Home als een luxe merk voor professionele housekeepers. 
Haar persoonlijke missie is om het werken als  ‘werkster’ als volwaardig beroep op de kaart te zetten. Het gaat om het verbeteren van de arbeidsrechtelijke positie en zorgen voor een postief imago en status van het werk. 
Haar visie en inzet werd erkend in 2016 toen ze de Ondernemersprjjs won van Etnische Zakenvrouwen Nederland. Anoesjka is tevens docent Housekeeping aan de International Butler Academy.  Waar ze verantwoordelijk is voor het schoonmaaktechnieken, het gebruik van (eco) schoonmaakmiddelen, veilige werkmethodes en huishoudplanningen. Dit zijn de meest essentiele onderdelen van het managen van grote huishoudens. 
 

www.maidathome.nl

Partnerbedrijven: Property manager en Personal Concierge

Partnerbedrijven: Björn

Your Property Manager & Personal Concierge
Your part-time personal assistant in Amsterdam

Hallo, mijn naam is Bjorn Soeteman
Ik ben ‘Your Property Manager & Personal Concierge’. Uw parttime Personal Assistant in Amsterdam.

Mijn diensten variëren van het eenvoudigweg water geven van uw planten en het legen van uw brievenbus tot het coördineren van huis- en tuinonderhoud, schoonmaak- en huishouddiensten, onderhoud en reparatie van uw auto, levering van bloemen, chocolade of champagne, koeriersdiensten, verhuizingen, het zoeken naar een school voor uw kinderen en zelfs het afhandelen van communicatie met de lokale autoriteiten. Tevens ben ik beschikbaar voor het verwelkomen van uw gasten tijdens uw afwezigheid en ben ik het aanspreekpunt voor uw eventuele huurder. Ook het zoeken naar een nieuw huis of ander onroerend goed behoort tot de mogelijkheden. Alles waar u zelf geen tijd voor heeft kunt u aan mij overlaten.

Ik ben trots op mijn werk en doe er alles aan om het mijn klanten en hun gasten aan niets te laten ontbreken. Ik beleef er plezier aan om u te helpen met kleine dingen zoals het inkopen van producten die u nodig heeft voor het diner van vanavond, maar ook met grotere projecten zoals het coördineren van uw verhuizing of verbouwing. Ik bied u een unieke service om uw problemen op te lossen en doe mijn uiterste best om uw wensen te vervullen. U kunt van mij altijd service op maat verwachten, aangepast aan uw specifieke behoeften en omstandigheden.

bjornamsterdam.com

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.