Het team

Ingrid Kolk

Na haar opleiding aan Instituut Schoevers is ze haar carrière gestart als senior executive assistant en project manager bij verschillende internationale en beursgenoteerde ondernemingen. Daarna heeft ze jarenlange ervaring opgedaan als verkoop manager, warenhuis- en cluster manager bij verschillende toonaangevende retail bedrijven waaronder Albert Heijn en Prénatal. Ingrid heeft in al haar functies, naast veel ervaring op het financiële en commerciële vlak, zeer veel ervaring opgedaan met het opleiden, begeleiden en coachen van personeel. Na een aantal jaren samen met Hansje Görtz in de directie van Görtz & Crown te hebben gezeten is Ingrid vanaf mei 2014 volledig eigenaar en directeur van Görtz & Crown.

Miriam Veenstra-Fischel

Na haar studie in de mode heeft ze jarenlang in de branche gewerkt als o.a. shopmanager voor hoogstaande merken. Uiteindelijk kwam ze bij Görtz & Crown terecht waar ze is gestart als management assistente ter ondersteuning van de directie.
Inmiddels is Miriam in de afgelopen jaren doorgegroeid binnen Görtz & Crown en is ze verantwoordelijk voor o.a. het bemiddelingsproces en de screenings van de nannies. Daarnaast werkt ze samen met Ingrid om ervoor te zorgen dat het hele operationele proces in goede banen wordt geleid.

Sietske Altena: orthopedagoog

Sietske heeft HBO Pedagogiek gestudeerd in Leeuwarden en heeft hierna de master Orthopedagogiek gedaan in Groningen. Tijdens haar studies heeft ze als gastouder gewerkt en door meerdere stages heeft ze met veel verschillende leeftijdsgroepen gewerkt. Na haar studie is ze via Görtz and Crown als nanny aan de slag gegaan. Inmiddels werkt ze 6,5 jaar als nanny. Sietske richt zich op het pedagogische gedeelte van Görtz and Crown. Daarnaast traint en begeleidt ze G&C nannies in de Nanny Academy.

Myrte van Gurp: orthopedagoog

Myrte heeft orthopedagogiek gestudeerd in Leiden. Tijdens haar studie werkte ze in de kinderopvang en deed ze veel ervaring op in het werken met jonge kinderen. Hierna is ze als nanny werkzaam geweest in Brussel en in Amsterdam. Door dit “ pionieren” op nanny-gebied, heeft ze veel geleerd over het werken in gezinssituaties. Ook weet ze goed wat belangrijk is voor een nanny in ontwikkeling. Sinds 2012 is Myrte betrokken bij Görtz & Crown en verzorgt zij het inhoudelijke deel van de online leeromgeving. Ze levert content voor de modules in de Nanny Academy en begeleidt en coacht nannies tijdens hun opleiding en on the job. Zij is zowel mentor als pedagogisch steunpunt voor onze nannies en families.