Görtz & Crown is het opleidings- en bemiddelingsbureau voor professionele nannies. We werven, selecteren en plaatsen fulltime professionele nannies.

Over Görtz & Crown

Görtz & Crown is het opleidings- en bemiddelingsbureau voor professionele nannies. We werven en selecteren geschikte kandidaten, leiden ze op tot professionele nannies en plaatsen ze vervolgens bij een passende opdrachtgever binnen het hogere segment. Görtz & Crown is werkzaam in Nederland en België maar plaatst ook nannies in andere landen. 

Inmiddels is er een ruime community van Görtz & Crown nannies die onderling contact contact houden en kennis en ervaringen uitwisselen op een besloten facebookgroep. Via nannies.gortzandcrown.com blijven G&C nannies op de hoogte van vacatures en ze kunnen ze er modules van de G&C Nanny Academy vinden.

Historie Görtz & Crown

Görtz & Crown is in 2007 opgericht door Hansje Görtz. Na haar afstuderen aan het gerenommeerde Norland College in Engeland is zij als professionele nanny gaan werken bij verschillende vooraanstaande families in binnen- en buitenland waaronder het Nederlands Koninklijk Huis.
In 2010 is het management team van Görtz & Crown versterkt met Ingrid Kolk. Sinds die tijd heeft Görtz & Crown een gestage groei doorgemaakt.
In Mei 2014 heeft Hansje Görtz besloten afscheid te nemen van haar werkzaamheden bij Görtz & Crown om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het huidige vaste team van Görtz & Crown bestaat uit Ingrid Kolk, Miriam Veenstra-Fischel en orthopedagoog Sietske Altena. Daarnaast is er een schil van professionals betrokken voor onder andere de G&C Nanny Academy.

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.