Een Companion via Görtz & Crown?

Als u wel wat gezelschap en ondersteuning kunt gebruiken

Görtz & Crown nu ook in exclusieve particuliere (niet medische) thuiszorg

Het ontzorgen van families is de primaire taak van Görtz & Crown, het zit in onze genen. Tot 2020 alleen voor gezinnen met opgroeiende kinderen. 
We zijn er echter van overtuigd dat we ouderen, hun eventuele partner en drukbezette families ook kunnen ontzorgen, zodat de oudere minder eenzaam is en met een metgezel en diens ondersteuning langer zelfstandig thuis kan blijven wonen. We zijn het verlengstuk van de mantelzorgende familie.

De 'nanny' noemen we in dit geval: G&C Companion

Een G&C Companion is flexibel en stemt de werkzaamheden uiteraard goed met de senior in kwestie en de rest van de familie af. De exacte werkzaamheden en de hoeveelheid uren per week zijn afhankelijk van ieders persoonlijke situatie. De ondersteuning is doorgaans op vier gebieden: 
– goed gezelschap en gesprekspartner zijn, geven van aandacht, maar ook ondersteunen bij het op pijl houden van sociale contacten;
– organiseren van zorg en welzijn en helpen bij persoonlijke verzorging;
– ondersteunen bij de hygiene in en om het huis, maar indien gewenst ook het verzorgen van maaltijden;
– helpen en stimuleren van de oudere en familie bij het omgaan met de situatie en het afstemmen met andere direct betrokkenen.

De G&C Companion fungeert als metgezel en begeleider

We plaatsen G&C Companions één-op-één bij een huishouden. De G&C Companion fungeert als metgezel en begeleider. Raakt vertrouwd met de oudere, diens behoeften en die van de (eventuele) partner en de andere familie. De G&C Companion zorgt dat in en rond huis alles doordraait en dat niet alleen de senior in kwestie, maar de hele familie wordt ondersteund en ontzorgd.

Voordelen Görtz & Crown:

Voordelen Görtz & Crown Companion

Meer weten?

Bent u benieuwd wat een G&C Companion voor uw familie kan betekenen? Zal ik u bellen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek? Of kijkt u liever eerst op de seniorhomecare.gortzandcrown.nl?

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.