Wil jij als professional in een gezin werken en een stabiele basis geven aan kinderen als mede-opvoeder waarbij jij veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan is een baan als nanny via Görtz & Crown perfect voor jou!

Onze werkwijze

Görtz & Crown richt zich op de top van de kinderopvangmarkt in Nederland. Families die fulltime één-op-één begeleiding en ondersteuning willen voor hun kinderen. De wensen van families en de samenstelling variëren enorm. Vaak genoeg zijn er naast de zorg voor kinderen ook meer organisatorisch taken. We proberen altijd de perfecte match te realiseren tussen familie en nanny/family manager. Je komt dan bij één familie in loondienst.
De invulling van elke baan verschilt enorm. Sommige families stellen prijs op regelmaat en willen drie tot vijf dagen ondersteuning per week. Andere families reizen bijvoorbeeld meer en nodigen de family manager soms ook uit om mee te reizen. 

Onze werkwijze
We hebben altijd eerst telefonisch contact om te kijken of jouw wensen qua werk aansluiten bij de behoeftes van onze families. Miriam vertelt je in dat telefoongesprek ook meer over Görtz & Crown en waar wij voor staan. Als jullie samen een klik voelen na dat gesprek volgt altijd een ‘live’ gesprek. Dat kan fysiek op een af te spreken locatie of online via een teams-meeting.
Als je je besluit aan te sluiten bij Görtz & Crown en als we een goed beeld van jou hebben, dan volgt de matching. Jij kunt op een afgesloten gedeelte de daadwerkelijke vacatures zien en daarop reageren óf Ingrid of Miriam nemen contact met jou op als ze een goede matchmogelijkheid zien.
Heb je interesse om met Miriam telefonisch kennis te maken?

Afspraak maken?

Mail me je CV en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug.

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.