Het is van belang dat je up-to-date blijft in jouw vakgebied en je verder ontwikkelt in het nanny vak. Via onze Nanny Academy kan dit op verschillende manieren.

Up-to-date blijven in je vakgebied

Nadat je aan de slag bent gegaan als G&C nanny, is het van belang dat je up-to-date blijft in jouw vakgebied en je verder ontwikkelt in het nanny vak. Via onze Nanny Academy doen we dit op verschillende manieren. Zo volgen we de trends en delen we interessante artikelen met je, maar we bieden ook vervolgmodules aan. Je gaat je verder specialiseren en kiest modules die op dat moment voor jou van toepassing zijn. 

Werk je bijvoorbeeld in een gezin waar een baby verwacht wordt, dan verdiep je je in de module “omgaan met pasgeborenen”. Werk je juist met grotere kinderen, dan kan de module “omgaan met social media” van toepassing zijn. In de vervolgopleiding werk je ook aan je eigen pedagogische visie. Zo specialiseer je je tot een nanny met veel ervaring EN inhoudelijke bagage. Via onze online community blijf je in contact met collega nannies. Je blijft elkaar inspireren en geeft elkaar ook advies.

Ben je benieuwd en wil je meer weten? Bel dan eens met Miriam of vul het contactformulier in. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Nanny Ayla blijft bij in haar vakgebied

Nanny Ayla blijft bij in haar vakgebied

Binnen de opleiding heb ik geleerd wat het vak van nanny precies inhoudt. De modules zijn stuk voor stuk verschillend, leerzaam en interessant. Je wordt breed opgeleid zodat je over alles af weet en hierdoor zoveel mogelijk uit je vak kunt halen. Door de opleiding merk ik dat de ouders mij om adviezen vragen over wat het beste is voor hun kinderen. Hierdoor voel je je direct nuttig!

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.