Eventuele toelating bij de Nanny Academy volgt na
een uitgebreid kennismakingsgesprek. We kijken
daarbij goed naar je profiel en naar je
vooropleiding en relevante werkervaring.

Toelating tot de G&C Nanny Academy


  • Niet iedereen komt in aanmerking om nanny te worden bij Görtz & Crown. Eventuele toelating bij de Nanny Academy volgt na een uitgebreid kennismakingsgesprek. We kijken daarbij goed naar je profiel en naar je vooropleiding en relevante werkervaring. Het is noodzakelijk dat jouw profiel past bij deze verantwoordelijke functie als G&C nanny.

    Minimaal MBO3 of -4
    Dit betekent dat je over een gedegen basisopleiding (minimaal Pedagogisch Medewerker niveau 3 of gelijkwaardig) dient te beschikken. Veel van onze geplaatste nannies beschikken over een relevant MBO niveau 4 of HBO diploma. Daarnaast beschik je over de genoemde eigenschappen die horen bij een G&C nanny.

    Om je verder op te leiden tot een professionele nanny, volg je (afhankelijk van jouw kennis en ervaring) diverse (of alle) modules van de opleiding. Tijdens jouw deelname aan de G&C Nanny Academy leer je onder andere wat het betekent om te werken bij gezinnen uit vooraanstaande kringen en welke extra kwaliteiten dat van jou vraagt.

  • Voorafgaand aan bemiddeling heb je in elk geval met goed gevolg deelgenomen aan tenminste één van de praktijkdagen die een verplicht onderdeel zijn van de basisopleiding.