Voorafgaand aan bemiddeling heb je met goed gevolg deelgenomen aan één van de praktijkdagen die een verplicht onderdeel zijn van de basisopleiding van de Görtz & Crown Nanny academy.

Praktijkdagen

Een deel van de G&C nanny-opleiding wordt klassikaal gegeven tijdens vijf praktijkdagdelen door het jaar heen. De introductie-workshop wordt altijd in de ochtend gegeven. In de middag zijn er diverse andere workshops. Je volgt dus vijf verplichte dagdelen.
Voor de Nanny Academy zijn (gast)docenten aangetrokken die elk op hun eigen vakgebied hun kennis en ervaring met je delen tijdens de praktijkdagen.
Alle workshops die worden gegeven tijdens de praktijkdagen zijn niet alleen toegankelijk voor de nieuwe G&C nannies die het praktijkgedeelte van de basisopleiding nog moeten afronden. Ook G&C nannies die al jaren aan de slag zijn bij G&C families zijn van harte welkom. Zo ontmoet je dus altijd collega’s. Je wordt onderdeel van onze G&C community.

Docenten o.a.

Jan Jaap van Weering
Jan Jaap van Weering: deskundige op het gebied van etiquette en omgangsvormen

Jan Jaap van Weering heeft al tientallen jaren een warme belangstelling voor etiquette en omgangsvormen. Hij dankt zijn kennis van goede manieren en gevoel voor decorum grotendeels aan zijn opvoeding en aan zijn latere (bestuurs)activiteiten met een sterk representatief karakter.
In allerlei situaties merkte Jan Jaap dat mensen zich onzeker kunnen voelen over hun houding en gedrag bij formele gelegenheden. Vanaf de jaren negentig is hij zich gaan verdiepen in de achtergrond van omgangsvormen en begon hij in zijn vrienden- en kennissenkring adviezen te geven over etiquette en omgangsvormen. Met zijn bedrijf Distinguished, opgericht in 2008, heeft hij inmiddels een indrukwekkend cliëntenbestand opgebouwd en meer dan 500 trainingen en etiquettediners verzorgd.
Jan Jaap is tevens docent bij het Protocolbureau en hij vervult een aantal gastdocentschappen bij diverse bedrijven en Hogescholen, waaronder het Ministerie van Buitenlandse Zaken, IVA Business School, Nederlandse Defensie Academie/Instituut Defensie Leergangen en Hogeschool Arnhem/Nijmegen. Bovendien wordt Jan Jaap regelmatig voor radio- en televisieprogramma’s uitgenodigd bij NOS Radio 1, NPO1 WNL, AVROTROS “Hoe Heurt Het Eigenlijk?”, EO “Blauw Bloed”, BNR, SBS6 en RTL Nieuws.
Jan Jaap is tevens actief als spreker bij het Assemblee Speakers en de Speakers Academy. Voor meer informatie www.distinguished.nl

Tischa Neve
Tischa Neve: kinder- en jeugdpsycholoog en speltherapeut
Mijn bedrijf Groot&Klein is ontstaan vanuit mijn droom om ouders en professionals te inspireren en te helpen om opvoeden nóg leuker en makkelijker te maken. Om kinderen in hun kracht op te laten groeien met een gezond zelfvertrouwen. Als kinderpsycholoog en opvoedkundige heb ik me in de loop der jaren verdiept in verschillende visies, methodieken en ideeën en deze in de praktijk getoetst. Vakmatig en als moeder en pleegmoeder. 
Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan deel ik graag met je in webinarsmijn coaching(online)opvoedcursussenblogs en boeken. Mijn manier van werken en coachen is oplossingsgericht, positief, laagdrempelig, met humor en vooral erg praktisch. Ik geloof in opvoeden vanuit samenwerking, verbinding en contact met kinderen. Ik geloof ook dat elke ouder dat in zich heeft, maar het grootbrengen van kinderen is naast een feest vaak ook best een uitdaging, dus een beetje inspiratie en meedenken daarbij kan gewoon heel fijn en helpend zijn. 

www.grootenklein.nl

Merel van't Woud
Merel van’t Woud: kledingcoach en styliste

Na de modevakschool heeft Merel Fashion Merchandising gestudeerd in Londen. Aangevuld met schoonheidsverzorging en visagie. Na haar studie heeft ze kleding ontworpen en geïmporteerd. Maar ze miste iets. Het leukste vindt ze om met kleding én met mensen bezig te zijn. Eruit halen wat erin zit. Laten zien hoe leuk kleding is als je weet waar je op moet letten. Haar insteek is: Wees je mooiste zelf. Het is belangrijk dat de buitenkant klopt met de binnenkant. 
Tijdens het praktische weekend leert ze je hoe je jezelf het best kunt kleden en presenteren tijdens je werk als nanny. Daarnaast krijg je een kleuradvies zodat je weet welke kleding, make-up en accessoires je het mooiste staat. En waar je op kunt letten als je je haar een kleurtje wilt geven. Wil je meer weten? Ga dan naar www.histyle.nl en bekijk de filmpjes. 

Ron Kleijn
Ron Kleijn: directeur-eigenaar Solectief (training en advies)

Ron Kleijn heeft vele jaren ervaring als leidinggevende in de supermarktbranche, waar hij de factor mens altijd als belangrijkste heeft ervaren. Met deze praktische ervaring en de opgedane kennis geeft hij vanaf 2007 als eigenaar van Solectief advies en trainingen om samen het maximale uit bedrijven, afdelingen, teams en individuen te halen. Of het nu gaat om een levensmiddelen retailer of om een ICT beveiligingsbedrijf dat maakt niet uit, het gaat om de factor MENS. Solectief staat voor de Solist in het Collectief, de ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Binnen de Nanny Academy verzorgt Ron met name de workshop Competenties waarbij hij aantoont dat het niet gaat om wat iemand zelf zegt wat hij/ zij kan maar dat het gaat om hoe andere het ervaren. Zie ook www.solectief.nl

Sietske Altena
Sietske Altena: orthopedagoog

Sietske heeft HBO Pedagogiek gestudeerd in Leeuwarden en heeft hierna de master Orthopedagogiek gedaan in Groningen. Tijdens haar studies heeft ze als gastouder gewerkt en door meerdere stages heeft ze met veel verschillende leeftijdsgroepen gewerkt. Na haar studie is ze via Görtz and Crown als nanny aan de slag gegaan. Inmiddels werkt ze 6,5 jaar als nanny. Sietske richt zich op het pedagogische gedeelte van Görtz and Crown. Daarnaast traint en begeleidt ze G&C nannies in de Nanny Academy.

Locatie praktijkdagen

De praktijkdagen vinden plaats op locaties in de Randstad of het midden van het land. Deze locaties worden ruim voorafgaande aan de geplande praktijkdagen aan de deelnemende nannies bekend gemaakt. 

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.