De Nanny Academy is hoofdzakelijk een online leeromgeving. Je kunt de modules daarom doorlopen waar en wanneer het jou uitkomt. Vast onderdeel van de Academy zijn de (offline) praktijkdagen.

Hoe lang duurt de opleiding?

De opleiding bestaat uit 33 modules in 6 categorieën:

– ontwikkeling – baby (5 modules);
– ontwikkeling – 1 jaar en ouder (8 modules);
– voeding (3 modules);
– ontwikkeling van de nanny (9 modules);
– communicatie (4 modules);
– vaktechnisch (4 modules).

Afhankelijk van jouw Persoonlijke Ontwikkelplan doe je bepaalde modules met bijbehorende opdrachten. De modules kunnen digitaal worden gevolgd en worden ingeleverd. Daarnaast zijn er 4 extra praktijkdagdelen (offline) met workshops en opdrachten.
De opleiding kan op eigen tempo en binnen een eigen planning worden uitgevoerd. Dat gebeurt in de praktijk naast de vaste baan.
De duur van de opleiding is afhankelijk van jouw (kindgerelateerde) vooropleiding en werkervaring én uiteraard afhankelijk van de tijdsbesteding per week. We overleggen graag met jou hoe we dat inschatten in jouw situatie. Neem gerust contact op.

Ben je benieuwd en wil je meer weten? Bel dan eens met Miriam of vul het contactformulier in. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Nanny Nicky over de opleiding

Nanny Nicky over de opleiding

Ik kan me goed voorstellen dat het lastig is om aan de studie te zitten als je al geplaatst bent maar het hoort er wel bij en ik geloof ook dat het goed is om je te blijven ontwikkelen, juist in een beginfase van een baan!

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.