De Nanny Academy is hoofdzakelijk een online leeromgeving. Je kunt de modules daarom doorlopen waar en wanneer het jou uitkomt. Vast onderdeel van de Academy is het (offline) praktisch weekend.

Meer informatie

Hoe lang duurt de basisopleiding?


De basisopleiding bestaat uit 12 modules die met name digitaal moeten worden gevolgd en deels tijdens een praktisch weekend. Let op, een aantal opdrachten moeten wel in de praktijk worden gemaakt maar via de G&C Nanny Academy (digitaal) worden ingeleverd.

De opleiding kan op eigen tempo en binnen een eigen planning worden uitgevoerd. De gemiddelde duur van de opleiding zal ca. drie maanden bedragen. Hierbij zal worden verwacht dat je gemiddeld 15 tot 20 uur per week aan de opleiding kunt besteden. Besteed je minder tijd aan de opleiding, dan duurt het afronden van de basisopleiding langer.


Nanny Nicky
Ik kan me goed voorstellen dat het lastig is om aan de studie te zitten als je al geplaatst bent maar het hoort er wel bij en ik geloof ook dat het goed is om je te blijven ontwikkelen, juist in een beginfase van een baan!
Nanny Nicky