De Nanny Academy is hoofdzakelijk een online leeromgeving. Je kunt de modules daarom doorlopen waar en wanneer het jou uitkomt. Vast onderdeel van de Academy zijn de (offline) praktijkdagen.

Meer informatie

Hoe lang duurt de basisopleiding?


De basisopleiding bestaat uit 12 modules. Afhankelijk van jouw Persoonlijke Ontwikkelplan doe je bepaalde modules. Ter afronding zijn er 4 portfolio-opdrachten. De modules en portfolio-opdrachten kunnen digitaal worden gevolgd. Daarnaast zijn er 4 extra praktijkdagen (offline) met workshops en opdrachten. Let op, een aantal opdrachten moeten wel in de praktijk worden gemaakt maar via de G&C Nanny Academy (digitaal) worden ingeleverd.
De basisopleiding kan op eigen tempo en binnen een eigen planning worden uitgevoerd. Dat gebeurt in de praktijk naast de vaste baan. Afhankelijk van de tijdsbesteding per week is de basisopleiding inclusief de portfolio-opdrachten in 3 tot maximaal 6 maanden te doen.


Nanny Nicky
Ik kan me goed voorstellen dat het lastig is om aan de studie te zitten als je al geplaatst bent maar het hoort er wel bij en ik geloof ook dat het goed is om je te blijven ontwikkelen, juist in een beginfase van een baan!
Nanny Nicky