Alle facetten van het werken als professionele nanny in een gezin komen in onze Nanny Academy aan bod. De opleidingsmodules zijn exclusief door onze organisatie ontwikkeld en worden continue aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen.

G&C Nanny Academy

De Nanny Academy start met een persoonlijke intake waarbij we kijken wat jouw leerbehoeften zijn. We maken gezamenlijk een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) waarbij we zeker ook letten op de door ons gestelde minimum kwalificaties. De training is daarom puur maatwerk. De duur en de zwaarte van de opleiding zijn puur afhankelijk van jouw eigen vooropleiding en werkervaring.

 De G&C Nanny Academy kent 30 praktijkgerichte modules met de nodige opdrachten. Afhankelijk van jouw POP doe je bepaalde modules, op basis van je kennis en ervaring kun je namelijk worden vrijgesteld van het volgen van één of meerdere van de trainingsmodules. De theorie volg je digitaal. Opdrachten lever je online in en worden online beoordeeld. De praktijkdagen (4 dagdelen) zijn ook onderdeel van de basisopleiding.

De opleidingsmodules zijn exclusief door onze organisatie ontwikkeld. Ze worden continue aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen. De modules en praktijkdagen worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met gerenommeerde docenten, pedagogen en instituten.

De opleiding is toegankelijk voor kandidaten uit zowel Nederland als België. Vooralsnog zal de opleiding alleen in het Nederlands worden aangeboden

Opleiding en modules

In de modules van de Nanny Academy leer je alles om zeer hoge kwalitatieve zorg en begeleiding binnen onze specifieke doelgroep te kunnen garanderen.
Onder meer gezondheid, opvoeding, maar bijvoorbeeld ook etiquette komen aan de orde. Verder krijgen persoonlijke ontwikkeling, communicatie, veiligheid en organisatie krijgen veel aandacht. Daarnaast komen onderwerpen als communicatie met ouders en de organisatie rondom het gezin aan de orde. 
Je kunt de inhoudelijke modules doorlopen waar en wanneer het jou uitkomt.

Vast onderdeel van de Academy zijn de praktijkdagen. Tijdens deze 4 cursus-dagdelen ontmoet je andere nannies en worden onderwerpen uit de Academy nader behandeld in trainingen en workshops.

Nadat je bij een gezin bent begonnen, blijven we je coachen en begeleiden, individueel on the job, aangepast op jouw situatie. Via de online community binnen de Nanny Academy en op Facebook houd je contact met je collega’s!

Meer weten? Bel dan eens met Miriam. Ze informeert je graag over de mogelijkheden.
Of vul het contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Demo Nanny Academy

Video afspelen

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.