Alle facetten van het werken als professionele nanny in een gezin komen in onze Nanny Academy aan bod. De opleidingsmodules zijn exclusief door onze organisatie ontwikkeld en worden continue aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen.

Meer informatie

G&C Nanny Academy


De Nanny Academy start met een persoonlijke intake waarbij we kijken wat jouw leerbehoeften zijn. We maken gezamenlijk een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) waarbij we zeker ook letten op de door ons gestelde minimum kwalificaties. De training is daarom puur maatwerk.

De basisopleiding kent in beginsel 12 praktijkgerichte modules en 4 portfolio-opdrachten. Afhankelijk van jouw POP doe je bepaalde modules. De theorie volg je digitaal. Opdrachten lever je online in en worden online beoordeeld. De praktijkdagen (5 dagdelen) zijn ook onderdeel van de basisopleiding.

De opleidingsmodules zijn exclusief door onze organisatie ontwikkeld. Ze worden continue aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen. De modules worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met gerenommeerde docenten, pedagogen en instituten.

De opleiding is toegankelijk voor kandidaten uit zowel Nederland als België. Vooralsnog zal de opleiding alleen in het Nederlands worden aangeboden.

Basisopleiding en verdiepingsmodules
De Nanny Academy bestaat uit twee delen. In de basismodules leer je alles om zeer hoge kwalitatieve zorg en begeleiding binnen onze specifieke doelgroep te kunnen garanderen.
Onder meer gezondheid, opvoeding, maar bijvoorbeeld ook etiquette komen aan de orde. Verder krijgen persoonlijke ontwikkeling, communicatie, veiligheid en organisatie krijgen veel aandacht. Daarnaast komen onderwerpen als communicatie met ouders en de organisatie rondom het gezin aan de orde. 

Met de verdiepingsmodules blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kun je je verder specialiseren bijvoorbeeld op het gebied van social media en (online) pesten. Je kunt de inhoudelijke modules doorlopen waar en wanneer het jou uitkomt.

Vast onderdeel van de Academy zijn de praktijkdagen. Tijdens deze cursus-dagdelen ontmoet je andere nannies en worden onderwerpen uit de Academy nader behandeld in trainingen en workshops.

Nadat je bij een gezin bent begonnen, blijven we je coachen en begeleiden, individueel on the job, aangepast op jouw situatie. Via de online community binnen de Nanny Academy en op Facebook houd je contact met je collega’s!

Demo Nanny Academy