Bij het met goed gevolg afronden van het verplichte praktisch weekend volgt bemiddeling bij een opdrachtgever door Görtz & Crown.

Meer informatie

Bemiddeling Görtz & Crown


Kandidaten ronden de vereiste basismodules van de G&C nanny academy af. Het verplichte praktisch trainingsweekend is verplicht onderdeel van de basisopleiding. Daarna volgt eventuele bemiddeling bij een opdrachtgever. Als G&C nanny blijf je ingeschreven bij onze eigen Nanny Academy. Je volgt  jaarlijks één of meerdere (bij)scholingsmodules. Je blijft daardoor als G&C nanny altijd up-to-date op het terrein van begeleiding, opvoeding en ontwikkeling van (jonge) kinderen. Nannies die jaarlijks hun verplichte studiepunten halen komen in aanmerking voor bemiddeling bij nieuwe gezinnen.


Als nanny bij Görtz en Crown heb je de voordelen van een gedegen voortraject met persoonlijke coaching en begeleiding. Dat leidt tot passende matches met families. Je werkt in een fulltime vast dienstverband met een goed contract en een beloning die past bij de kennis en ervaring van een professionele nanny.Nanny Hanneke