Als je bent ingestroomd in de online nanny academy en bij tenminste één van de praktijkdagen aanwezig bent geweest volgt bemiddeling bij een opdrachtgever door Görtz & Crown.

Bemiddeling Görtz & Crown

Kandidaten worden ingeschreven en gaan aan de slag met de vereiste modules van de G&C Nanny Academy. De praktijkdagen (5 dagdelen) zijn verplicht onderdeel van de basisopleiding. Voorafgaand aan bemiddeling heb je in elk geval met goed gevolg deelgenomen aan tenminste één van de verplichte praktijkdagen. Als G&C nanny blijf je ingeschreven bij onze eigen Nanny Academy.
Je volgt  jaarlijks twee (bij)scholingsmodules en/of workshops. Je blijft daardoor als G&C nanny altijd up-to-date op het terrein van begeleiding, opvoeding en ontwikkeling van (jonge) kinderen. Nannies die jaarlijks hun verplichte studiepunten halen komen in aanmerking voor bemiddeling bij nieuwe gezinnen.

Nanny Hanneke over Görtz & Crown

Görtz & Crown nanny Hanneke

Als nanny bij Görtz en Crown heb je de voordelen van een gedegen voortraject met persoonlijke coaching en begeleiding. Dat leidt tot passende matches met families. Je werkt in een fulltime vast dienstverband met een goed contract en een beloning die past bij de kennis en ervaring van een professionele nanny.

Nanny Hanneke