Görtz & Crown bemiddelt vooral nannies voor drukbezette gezinnen die bewust voor een nanny kiezen. Dit vraagt extra kwaliteiten van nannies die deze vaak veeleisende werkomgeving ambiëren.

Nanny Academy

Gedegen training en opleiding staan bij Görtz & Crown hoog in het vaandel. Vandaar dat G&C al sinds 2012 met de eigen Nanny Academy bezig is. De modules van de G&C Nanny Academy garanderen de optimale voorbereiding voor de specifieke werkomgeving voor onze G&C nannies. Het volgen van de Nanny Academy is verplicht. De duur en de zwaarte van de opleiding zijn puur afhankelijk van jouw eigen vooropleiding en werkervaring. Om aan de hoge gewenste kwaliteitsstandaarden te blijven voldoen bemiddelen wij alleen nannies die bereid zijn om zich permanent bij te scholen.

Nanny Academy

De Nanny Academy is officieel geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.