Mijn stage bij Görtz & Crown

Erwin van LunNanny BlogPlaats een Reactie

Hoi allemaal,

Ik zal mijzelf even voorstellen: ik ben Anne van der Mark, 21 jaar oud en ik ben begin februari van dit jaar begonnen met mijn afstudeerstage bij Görtz & Crown. Mijn hobby’s zijn lezen, koken, creatief bezig zijn (tekenen, schilderen), sporten, muziek en met vriendinnen afspreken.

Anne Stage

Momenteel ben ik bezig met het vierde en laatste jaar van de opleiding Pedagogiek, die ik volg bij Hogeschool Utrecht. De afgelopen drie jaren heb ik ook stage gelopen voor mijn opleiding, hierbij heb ik veel ervaring op gedaan in het begeleiden van gezinnen waarbij er sprake is van gedragsproblematiek bij kinderen (of ouders). Görtz & Crown is een heel ander bedrijf dan waar ik de afgelopen jaren ervaring heb opgedaan, dus ik vind het erg leuk en uitdagend om hier mijn afstudeerstage te mogen volgen!

De afgelopen weken heb ik al wat van de sfeer mogen proeven, bijvoorbeeld op de laatste dag van het praktisch weekend, bij de les van Tischa Neve. Superleuk om een nieuwe groep nannies bij elkaar te zien! Bij Görtz & Crown ga ik mij bezig houden met de Nanny Academy: ik ga een nieuwe module ontwikkelen. Daarnaast ga ik ook enkele bestaande modules aanvullen. De komende maanden gaan jullie wellicht veel van mij horen, ik ben namelijk erg benieuwd wat jullie ervaringen zijn met de opleiding.

Groetjes,

Anne

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *