Mijn carrière switch

Erwin van LunNanny Blog1 Comment

Twee jaar geleden nam ik een, toch wel, drastisch besluit. Ik diende mijn ontslag in bij mijn toenmalige werkgever (een kinderopvangorganisatie) en sprong in het diepe. De vaste aanstelling werd ingeruild voor onzekerheid maar ook voor een positieve spannende tijd. Je kent die uitdrukking vast wel: als je een deur dicht doet, gaat er vast wel weer ergens een andere deur open. Welke deur zou er voor mij open gaan? Wat of wie zou er op mijn pad komen?

Eigenlijk was ik van plan “iets heel anders te gaan doen”. Tja en dan ga je nadenken. Wat wil je dan? Waar ligt je hart? Wat geeft voldoening? Waar word je blij? Toch werken met kinderen en zorgen voor? Goed, dus wel aan de slag met kinderen maar niet meer bij de regulier kinderopvang. Snel was ik eruit. Ik word nanny! Maar dan wel met een goed stabiel contract.Irma maakte carriereswitch naar Nanny

Geen dienstverlening aan huis gedoe. Na wat googelen kwam ik terecht op de site van Görtz & Crown. Ik vulde het aanmeldingsformulier in en voor ik het wist zat ik tegenover Miriam. We waren het al gauw eens. Dit was het voor mij!

Wat is er een hoop gebeurd de afgelopen twee jaar. Een nanny job in een chique hotel in Den Haag, gewerkt in de Euromast, ‘s nachts gezorgd voor de schattigste baby’s van Nederland, een familie ondersteunt tijdens een moeilijke periode, zwangerschapsvervanging en uiteindelijk een vaste plek bij drie lieve boeven. Echte jongens dus. We (lees: de jongens) klimmen in bomen, schieten met pijl en boog en we lopen over een paar weken samen de avondvierdaagse. De jongens wonen op een prachtige plek. Grote tuin en een halve kinderboerderij. Wat wil een nanny nog meer!? Ik zou het niet weten.

Nog steeds ben ik blij met mijn besluit van alweer twee jaar geleden. De tijd is omgevlogen. Ik heb zoveel verschillende dingen gedaan. Elke dag weer stap ik met plezier in de auto om naar de familie te gaan en met voldoening kom ik weer thuis. Helemaal top! Ik raad deze switch iedereen aan!

Groetjes

Irma

Een Reactie op ““Mijn carrière switch”

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *