Van kinderopvang naar G&C nanny

Erwin van LunNanny Blog1 Comment

Beste nannies (en nannies in spé),

Mijn naam is Aniek en ik ben 27 jaar. Toen ik begin 2013 mijn baan verloor bij de kinderopvang moest ik een andere oplossing gaan bedenken. Al gauw kwam ik bij Gortz & Crown terecht en het sprak me meteen aan. Ik heb met veel plezier de Nanny Academy gevolgd en mocht al snel op sollicitatiegesprek bij een leuk gezin. Het klikte erg goed en dit jaar werk ik daar al 4 jaar bij nog steeds hetzelfde gezin. Ik heb vier dagen een meisje van vier en een jongen van twee onder mijn hoede.

Je wordt onderdeel van het gezin en de waardering is groot. Dat is echt een hele fijne omgeving om in te werken. Als ik terug kijk naar mijn tijd in de kinderopvang en nu vind ik mezelf enorm gegroeid. Je neemt het van de ouders over wanneer ze de deur uit gaan en geeft het weer terug wanneer ze thuis komen. Je regelt in je eentje een huishouden en als je dat onder controle hebt kun je trots op jezelf zijn.

Ik mis wel eens collega’s om me heen maar krijg er genoeg voor terug zoals veel vrijheid en zelfvertrouwen. Ik heb het nog steeds erg naar mijn zin en ben nog lang niet van plan weg te gaan 🙂

Ik wens jullie een fijne tijd in het gezin waar je werkt of komt te werken. Vergeet niet dat je goed bent in wat je doet en als je daaraan twijfelt alles bespreekbaar is.

Groetjes,

Aniek

One Comment on ““Van kinderopvang naar G&C nanny”

  1. Leuk, En Aniek bent echt n toppertje als nanny 🙂 groetjes aan pappa, mamma en de kinderen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *