Wat doet een G&C nanny:
Een G&C nanny werkt fulltime voor één gezin en neemt zowel taken in de verzorging en opvoeding als ook organisatorische taken over. Naast haar pedagogische werk fungeert ze als een soort ‘family manager’.


Wat doet een G&C nanny?


Een nanny van Görtz & Crown is een pedagogisch geschoolde professional. Zij heeft een gedegen opleiding en is ervaren op het gebied van ontwikkeling en opvoeding van (jonge) kinderen. Naast een pedagogische opleiding volgen alle nannies van Görtz & Crown bovendien de verplichte basisopleiding en de vervolgmodules van de door ons ontwikkelde Nanny Academy.

Een G&C nanny werkt fulltime voor één gezin en neemt zowel taken in de verzorging en opvoeding als ook organisatorische taken over. Zo coördineert ze bijvoorbeeld afspraken voor en van de kinderen. Ze doet boodschappen en kookt een gezonde maaltijd. Ook neemt ze de kindgerelateerde huishoudelijke werkzaamheden over, zoals de was en het strijkwerk.

Een G&C nanny zorgt, in nauwe samenwerking met u, voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin uw kind zich optimaal kan ontwikkelen. In de vaak drukke gezinnen fungeert zij als rustpunt door zoveel mogelijk regelmaat te bieden aan de kinderen en de organisatie rondom het gezin op zich te nemen. We gebruiken steeds vaker de term ‘family manager’.Nanny Christel
Het is heerlijk om met kinderen te werken. Ze zijn eerlijk, spontaan, actief en lief. Het is fijn kinderen te helpen ontwikkelen tot mini-volwassenen. Wanneer je een gezin kunt helpen met de opvoeding van hun kind(eren) geeft dat veel voldoening. Het is bijna een eer dat ze dit aan je toevertrouwen!Nanny Christel
Ik zoek een nanny