Fulltime ontzorging voor het hele gezin

LEVERT DE OPVANG EN ORGANISATIE RONDOM DE KINDEREN TE VEEL STRESS OP? WIL JE MEER KWALITEITSTIJD MET JE KINDEREN?

Görtz & Crown werkt voor het topsegment in de particuliere markt. Wij plaatsen goed gescreende en flexibele family managers (nanny+) fulltime bij één gezin (>30 uur per week). In deze vaak drukke gezinnen fungeert de G&C family manager als rustpunt door zoveel mogelijk regelmaat en stabiliteit te bieden aan de kinderen en de organisatie rondom het gezin op zich te nemen. Daarnaast vinden ze in hun werk de diepgang en de uitdaging in het opvoeden en dragen ze bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

We luisteren goed naar uw wensen en zoeken in ons eigen G&C netwerk een geschikte dame die met u een goede match zou kunnen hebben. We stellen vaak meerdere kandidaten voor, waarmee u in gesprek gaat. Als er een match is dan wordt vaak een meeloopdag afgesproken als laatste check. Görtz & Crown blijft ook na de plaatsing zowel de familie als de nanny begeleiden.

Voordelen Görtz & Crown:

Voordelen Görtz & Crown Nanny

Görtz & Crown is het opleidings- en bemiddelingsbureau voor professionele nannies. Al meer dan 10 jaar werven en selecteren we geschikte kandidaten, leiden ze op tot professionele nannies en plaatsen ze vervolgens bij een passende opdrachtgever binnen het hogere segment. Görtz & Crown is werkzaam in Nederland en België maar plaatst ook nannies in andere landen.


We komen graag met u in gesprek om goed in te kunnen spelen op uw persoonlijke situatie. Bel mij (uiteraard geheel vrijblijvend) op het nummer hiernaast of laat uw gegevens achter en we nemen gauw contact met u op.

Meer weten?

Bel mij op 0622906858. Of zal ik u bellen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek? Laat dan uw gegevens achter.

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.