Görtz & Crown werkt anders dan Gastouderbureaus. Görtz & Crown is een recruitmentbureau voor professionele family managers (nanny+). Görtz & Crown krijgt bij een geslaagde matching haar recruitmentfee.

Veel gestelde vragen

Hieronder vragen die we vaak krijgen van families. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

 
Nee, in principe niet. Görtz & Crown plaatst goed gescreende en flexibele family managers (nanny+) fulltime bij één gezin (4 of 5 dagen, >30 uur per week). De G&C family managers werken voor één gezin om daar de flexibiliteit te kunnen bieden die nodig is. Daarnaast moet een G&C family manager een salaris kunnen verdienen dat nodig is om zichzelf te kunnen bedruipen. 

Görtz & Crown werkt anders dan Gastouderbureaus. Görtz & Crown is een recruitmentbureau voor professionele family managers (nanny+). We screenen kandidaten (mét kindgerelateerde MBO of HBO opleiding en werkervaring), leiden ze daarna nog specifiek op voor het nannyvak en plaatsen ze bij families. Professionele G&C nannies komen op basis van een volwaardig arbeidscontract in dienst van één familie (de werkgever). Ze zijn ook sociaal verzekerd, krijgen vakantiegeld en de familie draagt werkgeverslasten af. 
Görtz & Crown krijgt bij een geslaagde matching haar recruitmentfee.

Salarissen starten bij € 3.000,00 bruto en lopen op tot ca. € 4.000,00 bruto per maand voor een fulltime contract afhankelijk van de ervaring en opleidingsachtergrond van de nanny en de zwaarte van de functie. Naast het brutosalaris komen er voor de werkgever nog 8% vakantiegeld en ongeveer 20% aan werkgeverspremies bij. Voor een uitwonende nanny moet u ook rekening houden met een eventuele reiskostenvergoeding.

G&C en de door haar bemiddelde nanny’s werken niet mee aan een arbeidsverhouding op basis van de “dienstverlening aan huis regeling”. De G&C family managers krijgen een normaal arbeidscontract volgens Nederlands arbeidsrecht. Het ‘arbeidscontract hulp in huis’ is dus niet van toepassing.

Wij kunnen u, indien gewenst, in contact brengen met een betrouwbaar gastouderbureau of loonadministratiebedrijf. Het loonadministratiebedrijf en het gastouderbureau kunnen de salarisadministratie voor de nanny voor u verzorgen tegen een redelijk tarief. 

 

U kunt zelf gemakkelijk een proefberekening maken op de site www.toeslagen.nl om te zien of u recht heeft op deze teruggave en hoeveel dit dan zou zijn. Indien u recht heeft op teruggave volgens de Wet Kinderopvang kan het gastouderbureau de gehele administratie voor u in orde maken en berekenen wat deze teruggave is.

Het merendeel van onze G&C family managers zijn uitwonend werkzaam voor gezinnen. Ze hebben hun eigen huishouden en gaan naar hun werk. Het komt wel eens voor dat een nanny ervoor open staat te verhuizen voor de juiste baan wanneer ze niet in de omgeving woont en wanneer er vanuit de familie een appartement beschikbaar is.

Meer weten? Bel met Ingrid of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Nanny Agnes over werkwijze

Wat mij zo aanspreekt aan het werken voor Görtz & Crown is dat je op hoog niveau wordt begeleid, bijgeschoold en bemiddeld door het professionele en zeer betrokken Görtz & Crown team.

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.