Een nanny kan op verschillende manieren werken. De inwonende en uitwonende nanny zijn de meest voorkomende vormen.

Inwonend, uitwonend of tijdelijk

Inwonend

De inwonende nanny woont, zoals de naam al zegt, bij u in. De accommodatie van de inwonende nanny verschilt per familie maar bestaat minimaal uit een eigen zit-/slaapkamer met keuken en badkamer. Sommige families hebben de mogelijkheid om een aparte woonruimte beschikbaar te stellen zoals een appartement in de nabijheid van de woning. Zij werkt doorgaans tussen de veertig of vijftig uur per week. Deze uren kunnen in overleg flexibel worden ingedeeld van maandag tot en met zondag, overdag, in de avond of nacht.

Uitwonend

Een uitwonende nanny heeft net als alle andere werkzame personen een eigen huis op redelijke reisafstand van uw woonplaats en reist dagelijks naar haar werk. De werkdagen en -tijden zijn vaak van te voren gepland waarbij zij uiteraard extra of flexibele uren in overleg met u kan werken. Een werkweek van een uitwonende nanny bestaat doorgaans uit minimaal dertig uur. De meeste G&C nannies ambiëren overigens over het algemeen een fulltime functie maar sommigen zijn ook beschikbaar voor parttime werk. Sommige families kiezen zelfs voor meerdere nannies om de zorg voor hun kinderen 24 uur per dag/zeven dagen per week gegarandeerd beschikbaar te hebben.

Tijdelijk

Soms hebben families tijdelijke hulp van een nanny nodig. Er kunnen zich immers verschillende omstandigheden voordoen die maken dat u tijdelijk ondersteuning bij de opvoeding van uw kinderen moet vinden totdat een permanente oplossing gevonden is. Bijvoorbeeld bij ziekte, in een drukke periode en als verlengde kraamzorg. Görtz & Crown biedt de mogelijkheid nannies voor een korte periode bij uw familie te plaatsen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, dan adviseren wij u tijdig (indien mogelijk een aantal maanden van te voren) contact met ons op te nemen.

Bent u geïnteresseerd in een inwonende, uitwonende of tijdelijke nanny, kijk dan eens naar onze zorgvuldige werkwijze om een nanny te vinden die bij u past. Dit is onze kwaliteitsbenadering om u van de best mogelijke service te voorzien. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen voor vragen en informatie.

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.