Een G&C nanny werkt fulltime voor één gezin en neemt zowel taken in de verzorging en opvoeding als ook organisatorische taken over. Naast haar pedagogische werk fungeert ze als een soort ‘family manager’.

Wat doet een nanny?

Een nanny van Görtz & Crown is een pedagogisch geschoolde professional. Zij heeft een gedegen opleiding en is ervaren op het gebied van ontwikkeling en opvoeding van (jonge) kinderen. Naast een pedagogische opleiding volgen alle nannies van Görtz & Crown bovendien de verplichte basisopleiding en de vervolgmodules van de door ons ontwikkelde Nanny Academy.

Een G&C nanny werkt fulltime voor één gezin en neemt zowel taken in de verzorging en opvoeding als ook organisatorische taken over. Zo coördineert ze bijvoorbeeld afspraken voor en van de kinderen. Ze doet boodschappen en kookt een gezonde maaltijd. Ook neemt ze de kindgerelateerde huishoudelijke werkzaamheden over, zoals de was en het strijkwerk.

Een G&C nanny zorgt, in nauwe samenwerking met u, voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin uw kind zich optimaal kan ontwikkelen. In de vaak drukke gezinnen fungeert zij als rustpunt door zoveel mogelijk regelmaat te bieden aan de kinderen en de organisatie rondom het gezin op zich te nemen. We gebruiken steeds vaker de term ‘family manager’.

Meer weten? Bel met Ingrid of vul het contactformulier in.

Nanny Miranda:

Nanny Miranda

Je moet voor alles open staan en zelfverzekerd zijn want er gebeurt veel binnen een druk gezin met jonge kinderen. De ouders moeten blind op je kunnen vertrouwen. Het is geweldig om een bijdrage te kunnen leveren aan de opvoeding van hun kinderen. Je krijgt er zoveel liefde en respect voor terug.

persoonlijk contact?

We komen graag met u in gesprek om goed in te kunnen spelen op uw persoonlijke situatie. Laat uw gegevens achter en we nemen gauw contact met u op.

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.