Met een fulltime G&C nanny in uw gezin ontstaat er vanaf het allereerste moment een oase van rust, stabiliteit en structuur.

Waarom een Görtz & Crown nanny

De combinatie van een drukbezet leven en het geven van de best mogelijke zorg aan uw kinderen kan lastig zijn. Een G&C nanny biedt uitkomst.
Görtz & Crown is sinds 2008 gestart met haar Nanny service speciaal voor het hogere segment in de markt. Veel ondernemende families, maar ook medisch specialisten komen door hun onregelmatige werktijden met de reguliere kinderopvang in de knel. Ze zoeken naar oplossingen zoals een gastouder of oppas aan huis of soms een au pair. Görtz & Crown gaat kwalitatief gezien een forse stap verder.

We luisteren goed naar uw wensen en zoeken in ons eigen G&C netwerk een geschikte dame die met u een goede match zou kunnen hebben. We stellen vaak meerdere kandidaten voor, waarmee u in gesprek gaat. Als er een match is dan wordt vaak een meeloopdag afgesproken als laatste check. Görtz & Crown blijft ook na de plaatsing zowel de familie als de nanny begeleiden.

Pedagogische professionals

Görtz & Crown is een opleidings- en bemiddelingsbureau voor pedagogisch professionals die zich fulltime willen wijden aan de pedagogische begeleiding van kinderen en de familie daar waar mogelijk willen ontzorgen zodat er rust en regelmaat ontstaat voor de kinderen. Door deze fulltime zorg en begeleiding ontstaat er een optimale omgeving waarin kinderen zich perfect kunnen ontwikkelen.

Kortom, met een fulltime G&C nanny regelt u niet alleen uw eigen kinderopvang thuis. Uw kinderen krijgen 1-op-1 onverdeelde aandacht van een goed gescreende pedagogisch professional voor wie werken met kinderen een belangrijke motivator is.

Family manager

Een G&C nanny werkt fulltime voor één gezin en neemt zowel taken in de verzorging en opvoeding als ook organisatorische taken over. Zo coördineert ze bijvoorbeeld afspraken voor en van de kinderen. Ze doet boodschappen en kookt een gezonde maaltijd. Ook neemt ze de kindgerelateerde huishoudelijke werkzaamheden over, zoals de was en het strijkwerk.

Een G&C nanny zorgt, in nauwe samenwerking met u, voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin uw kind zich optimaal kan ontwikkelen. In de vaak drukke gezinnen fungeert zij als rustpunt door zoveel mogelijk regelmaat te bieden aan de kinderen en de organisatie rondom het gezin op zich te nemen. We gebruiken steeds vaker de term ‘family manager’.

Goed gescreende nannies

Wij plaatsen goed gescreende nannies fulltime bij één gezin. We bereiden hen goed voor door de door ons zelf ontwikkelde opleidingsmodules via onze Nanny Academy. We begeleiden en coachen ook na de plaatsing van de nanny in uw gezin. Bovendien zijn er elk kwartaal praktijkopleidings- c.q. bijscholingsdagen en wordt binnen de G&C nanny community kennis en kunde uitgewisseld.

Een nanny kan zowel inwonend als uitwonend werkzaam zijn. Een inwonende nanny werkt gemiddeld tussen de 40 en 50 uur en een uitwonende nanny vanaf 30 uur per week. Uren zijn flexibel in te delen, zolang over een heel jaar gerekend de gemiddelde uren per week maar rond of boven de 30 uur uitkomen.

G&C Nanny academy

Gedegen training en opleiding staan bij Görtz & Crown hoog in het vaandel. Vandaar dat G&C al sinds 2012 met de eigen Nanny Academy bezig is. De modules van de G&C Nanny Academy garanderen de optimale voorbereiding voor de specifieke werkomgeving voor onze G&C nannies. Het volgen van de Nanny Academy is verplicht. De duur en de zwaarte van de opleiding zijn puur afhankelijk van je eigen vooropleiding en werkervaring. Om aan de hoge gewenste kwaliteitsstandaarden te blijven voldoen bemiddelen wij alleen nannies die bereid zijn om zich permanent bij te scholen.

Een van onze klanten over hun G&C nanny:

Working together with a professional nanny to manage the lives and wellbeing of our children is truly at a ‘different level’ than hiring an aupair or babysitter. A nanny is part of the management of the family, independently responsible to insure that the family unit works well and involved in the decision making. She/he is an integral part of helping the family shine and the ‘secret weapon’ behind managing a career and happy family.

- M (one of our clients)
Görtz & Crown nanny in opleiding

Nanny Miranda:

Nanny Miranda

Je moet voor alles open staan en zelfverzekerd zijn want er gebeurt veel binnen een druk gezin met jonge kinderen. De ouders moeten blind op je kunnen vertrouwen. Het is geweldig om een bijdrage te kunnen leveren aan de opvoeding van hun kinderen. Je krijgt er zoveel liefde en respect voor terug.

– Nanny Miranda