Eigenschappen G&C nanny:
Ben je flexibel? Beschik je over organisatietalent?
Sensitief, discreet en leergierig?
En werk je graag met baby’s en kinderen,
dan is Görtz & Crown op zoek naar jou.

waarom nanny worden via Görtz & Crown

Eigenschappen van een G&C nanny


Naast de eigenschappen die je van iemand in de baby- en kinderzorg mag verwachten,
verwachten we de volgende eigenschappen van onze G&C nannies:

 • Flexibiliteit

  Zeer hoge mate van flexibiliteit; zowel in de onregelmatige werktijden als in onverwachte gebeurtenissen handel jij rustig, adequaat en speel je op de situatie in. Op alle situaties ben je voorbereid. Je bent creatief in het vinden van oplossingen en volledig stressbestendig.

 • Organisatietalent

  Je hebt alles onder controle, houd je aan de dagplanning en dit doe je in een handomdraai. Jij hebt gisteren al bedacht hoe de dag vandaag zal lopen. Jou krijgen ze niet zo maar gek!

 • Sensitief

  Je weet precies hoe je met kinderen EN hun ouders omgaat. Je voelt de stemming goed aan en handelt hier dan ook bewust naar. Je biedt stabiliteit en rust voor het hele gezin. Kinderen voelen zich fijn en op hun gemak bij jou.

 • Discreet

  Als nanny hoor en zie je veel. Het spreekt voor zich dat jij hier op een vertrouwelijke manier mee omgaat en alle informatie over het gezin met het grootste respect behandelt. Dit betekent dat je vrienden of familie niet vertelt over vertrouwelijke zaken die in een gezin spelen. Discretie staat bij jou heel hoog in het vaandel.

 • Leergierig

  Als Görtz & Crown nanny moet je je willen blijven ontwikkelen en ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kinderverzorging en opvoeding. Verdieping en verbreding in je vak is een noodzaak voor jou.

Nanny Amanda
Wanneer ik in de ochtend op mijn werk aankom, zie ik voor het raam een klein jongetje met een grote lach. Wat vind ik die lach toch fijn. Heerlijk om te zien hoe blij hij van mij wordt.
Nanny Amanda
Ik wil nanny worden