Wil jij als professional in een gezin werken en een stabiele basis geven aan kinderen als mede-opvoeder waarbij jij veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan is een baan als nanny via Görtz & Crown perfect voor jou!
Wij selecteren nannies, leiden ze op en bemiddelen tussen gezinnen en nannies. Onze unieke opleiding via de Nanny Academy is de gedegen voorbereiding op een mooie nanny carrière.

Het nanny beroep is nog relatief onbekend maar wordt ook in Nederland en België steeds bekender. Het nanny vak wordt helaas nog wel eens vergeleken met de gastouder, kinderoppas of au pair maar dat is voor deze verantwoordelijke en zelfstandige functie zeer onterecht. Onze opdrachtgevers zijn druk bezette gezinnen die behoefte hebben aan een goed opgeleide nanny. Dit zijn gezinnen die van een nanny meer verlangen dan van een gastouder, oppas of au pair.

Onze minimale ingangseis om nanny te kunnen worden is daarom een afgeronde kindgerelateerde MBO-3 opleiding en (enige) ervaring met het werken met kinderen bijvoorbeeld in de kinderopvang, kinderzorg of als lerares. De meeste van onze huidige nannies zijn MBO-4, HBO en sommigen zijn zelfs universitair geschoold.

Om een optimale voorbereiding voor deze specifieke werkomgeving te garanderen, volg je via Görtz & Crown een post MBO/HBO opleiding via de Nanny Academy. Het volgen van deze opleiding is verplicht.

De trainingsdagen bestaan uit persoonlijke, psychologische en praktische trainingen, rollenspellen en workshops. Na de G&C introductie workshop ben je wat ons betreft plaatsbaar bij een familie. Je hebt vanaf dat moment toegang tot onze joblist.​

Ik kan oprecht zeggen dat ik door deze familie en door Görtz & Crown een onwijs mooie verandering in mijn leven doormaak, waar ik ook heel dankbaar voor ben. Ik voel dat we mét elkaar iéts voor elkaar betekenen. Dat is toch het mooiste wat er is?Nanny Rosannah

Meer informatie


Wil je meer weten over nanny worden via G&C? Neem contact met ons op.
Velden met * zijn verplicht.