Als G&C nanny werk je fulltime en word je onderdeel van een gezin en heb je een veelzijdig takenpakket met veel verantwoordelijkheden.

Wat doet een G&C nanny?

Gezinnen waarbij één of twee ouders een drukke en/of verantwoordelijke functie hebben, komen dikwijls in de knel bij de gezinsorganisatie. Reguliere kinderopvang schiet dan te kort net als een tijdelijke au pair. Een fulltime professional, die zowel taken in de verzorging als in de opvoeding overneemt, is dan de perfecte oplossing. Een nanny, ook wel gouvernante of kindermeisje genoemd, brengt de rust en stabiliteit in het gezin.

Veelzijdig en met veel verantwoordelijkheden

Als nanny wordt je onderdeel van een gezin en heb je een veelzijdig takenpakket met veel verantwoordelijkheden. Je bent verantwoordelijk voor de verzorging van de kinderen en neemt, in samenwerking met de ouders/verzorgers, een deel van de opvoeding op je. Je zorgt voor een veilige, stimulerende en vertrouwde omgeving waarin één of meer kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast kan je werk bestaan uit (licht) huishoudelijke taken die met de zorg van het kind te maken hebben zoals het netjes houden van speel- en slaapruimtes en de voorbereiding van maaltijden en tussendoortjes. Ook het doen van kleine boodschappen, het wassen, opvouwen en strijken van (kinder)kleding behoort hiertoe.

Creativiteit en organisatietalent

Ook het voorbereiden van evenementen, uitjes en reizen en alles wat daarbij komt kijken, horen tot jouw verantwoordelijkheden. Dit vraagt voortdurend om creativiteit en organisatietalent. Verder speelt veiligheid een cruciale rol als je werkt in gegoede kringen. Bewaken van de veiligheid en gezondheid van de kinderen hoort vanzelfsprekend bij jouw verantwoordelijkheden als nanny.

Leuke, boeiende functie!

Dit is slechts een kleine impressie van het werk van een nanny. Het is een leuke, uitdagende en boeiende functie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en jouw persoonlijke talenten kunt benutten. De families die via Görtz & Crown een nanny zoeken stellen hoge eisen aan de persoonlijkheid van de nanny. Het beroep van G&C nanny is daarom niet voor iedereen weggelegd. Kijk eens bij eigenschappen van een G&C nanny of je aan deze eisen voldoet.

Ben je benieuwd en wil je meer weten? Bel dan eens met Miriam of vul het contactformulier in. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Nanny Roos-Marijn:

Nanny Roos Marijn

Als nanny ben je een verrijking voor het gezin. Ik zorg ervoor dat iedereen zich in zijn eigen vertrouwde omgeving, veilig kan ontwikkelen en het beste uit het gezin gehaald wordt. Geen stress, alles goed geregeld en iedereen blij, daar doe ik het voor!

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.