Een belangrijke reden waarom onze nannies voor ons kiezen: full time dienstverband bij één familie met een aantrekkelijk salaris. Daarnaast zijn we ervoor om onze G&C nannies zo goed mogelijk te ondersteunen.

Waarom nanny worden via Görtz & Crown?

Er is een aantal redenen waarom onze nannies voor ons hebben gekozen:

Görtz & Crown richt zich op de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Het ontzorgen van een gezin is van groot belang. Een G&C nanny is daarom meer dan slechts kinderopvang. Een baan als professionele G&C nanny biedt de unieke kans om dagelijks intensief betrokken te zijn bij de ontwikkeling van een kind of van enkele kinderen. Je krijgt volop ruimte om al je aandacht aan het individuele kind te geven zonder de tijdsdruk die een grote groep kinderen (in het reguliere onderwijs of de kinderopvang) met zich meebrengt.

Professionele G&C nannies zijn op basis van een volwaardig contract in dienst van één familie (de werkgever). Je bent ook sociaal verzekerd bent en de familie draagt werkgeverslasten voor je af. Deze job varieert gemiddeld tussen de 30 tot 45 uur. Een unieke combinatie van vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheden.

Het salaris van een G&C nanny ligt doorgaans een stuk hoger dan het salaris in de kinderopvang, BSO of een andere kindgerelateerde baan. Jouw talent en verantwoordelijkheden moeten tenslotte ook beloond worden! Görtz & Crown bespreekt jouw salariswensen met de werkgever, zodat je zelf niet hoeft te onderhandelen. Over extra voorwaarden zoals onkosten, reiskosten en een auto kun je dikwijls met jouw werkgever afspraken maken. We kijken met je mee naar je arbeidscontract, zodat daar geen gekke dingen in staan. Mocht je aan de slag gaan als inwonende nanny, dan krijg je doorgaans een eigen appartement aangeboden of ruime inwoning in het familiehuis.

Elk jaar leidt Görtz & Crown in de eigen Nanny Academy een groeiend aantal kandidaten op tot deskundige nannies. Daarna volgt een plaatsing bij een familie. De kandidaten komen uit de kinderopvang, kraamzorg of schoolopvang. Via de Nanny Academy ontwikkel je je in alle aspecten van het nanny-vak en blijf je op de hoogte van de jongste ontwikkelingen in kinderverzorging en opvoeding en aanverwante zaken.
 
Na plaatsing sta je er als G&C nanny zeker niet alleen voor. Görtz & Crown ondersteunt onze afgestudeerde nannies bij bemiddeling, bij je sollicitatie dus. Ook hierna als je aan het werk bent bij jouw werkgever staan we als coach voor je klaar. Bovendien kan je altijd beroep doen op je collega nannies bij Görtz & Crown. We hebben een zeer actieve (online) G&C nanny community.
 
Mocht je na enige jaren bij jouw familie openstaan voor een andere nanny functie, dan is onze online vacaturebank een uitkomst. We gaan voor een duurzame relatie met ‘onze’ nannies. Dat betekent dat we je blijven coachen en begeleiden. En als je bij een andere familie een nieuwe uitdaging aangaat, dan ondersteunen we je uiteraard weer bij je salarisbesprekingen en alle andere zaken.
Dus, als je ervaring hebt in de kinderopvang, met een MBO, HBO of universitaire opleiding, dan ligt een mooie carrière als nanny/family manager wellicht in het verschiet. Wij hebben doorlopend uitdagende vacatures. Kijk eens in onze sectie Nanny Academy wat we voor je kunnen betekenen of bezoek onze Facebook pagina.
 

Meer weten? Bel gerust eens met Miriam. Ze informeert je graag over alle mogelijkheden.
Of vul het
contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nanny Mandy over Görtz & Crown

Ik ben net begonnen als nanny bij Görtz and Crown maar nu al super tevreden. Iedereen reageert snel, je krijgt goede begeleiding en geen vraag is te veel. Ook bieden ze genoeg mogelijkheden om je kennis te verbreden.

Meer weten over G&C ?

De werkwijze van Görtz & Crown is niet te vergelijken met welk 
ander bureau in de markt dan ook.

Nieuwsgierig geworden?
Laat je naam en e-mail achter als je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. We houden dan contact met je.

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.