Ben je flexibel? Beschik je over organisatietalent? Sensitief, discreet en leergierig? En werk je graag met baby’s en kinderen, dan is Görtz & Crown op zoek naar jou.

Eigenschappen van een G&C nanny

Naast de eigenschappen die je van iemand in de baby- en kinderzorg mag verwachten, verwachten we de volgende eigenschappen van onze G&C nannies:

Flexibiliteit

Hoge mate van flexibiliteit; bij onverwachte gebeurtenissen handel jij rustig, adequaat en speel je op de situatie in. Op alle situaties ben je voorbereid. Je bent creatief in het vinden van oplossingen en volledig stressbestendig. En omdat dingen soms wel eens anders lopen dan gepland ben je ook bereid je flexibel op te stellen qua werktijden.

Organisatietalent

Je hebt alles onder controle, houd je aan de dagplanning en dit doe je in een handomdraai. Jij hebt gisteren al bedacht hoe de dag vandaag zal lopen. Jou krijgen ze niet zo maar gek!

Sensitief

Je weet precies hoe je met kinderen EN hun ouders omgaat. Je voelt de stemming goed aan en handelt hier dan ook bewust naar. Je biedt stabiliteit en rust voor het hele gezin. Kinderen voelen zich fijn en op hun gemak bij jou.

Discreet

Als nanny hoor en zie je veel. Het spreekt voor zich dat jij hier op een vertrouwelijke manier mee omgaat en alle informatie over het gezin met het grootste respect behandelt. Dit betekent dat je vrienden of familie niet vertelt over vertrouwelijke zaken die in een gezin spelen. Discretie staat bij jou heel hoog in het vaandel.

Leergierig

Als Görtz & Crown nanny moet je je willen blijven ontwikkelen en ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kinderverzorging en opvoeding. Verdieping en verbreding in je vak is een noodzaak voor jou.

Meer weten? Bel dan eens met Miriam. Ze informeert je graag over de mogelijkheden. Of vul het contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Het contact tussen Görtz & Crown, mij en de familie verloopt goed. Ze zijn goed bereikbaar en staan altijd klaar voor advies voor mij als nanny. Görtz & Crown organiseert praktijkdagen waar nanny’s echt iets van opsteken.

Meer weten over G&C ?

De werkwijze van Görtz & Crown is niet te vergelijken met welk 
ander bureau in de markt dan ook.

Nieuwsgierig geworden?
Laat je naam en e-mail achter als je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. We houden dan contact met je.

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.