Wil jij als G&C nanny gaan werken? Wij hanteren vier stappen in onze aanmeldprocedure.

Hoe kan ik me aanmelden?

Bel of mail ons wanneer je enthousiast bent geworden en overweegt om bij Görtz & Crown nanny te worden of daar meer over wilt weten.

In een persoonlijk gesprek kijken we of je aan onze vooropleidings- en ervaringseisen voldoet en over de gewenste eigenschappen beschikt om toegelaten te kunnen worden tot de G&C Nanny Academy
Zo ja, dan start je met een POP gesprek waarbij we kijken of je op basis van je kennis en ervaring vrijgesteld kunt worden voor één of meerdere van de trainingsmodules.

Bij succesvolle afronding van de vereiste introductiemodules van de opleiding en ná de eerste praktijkdag volgt bemiddeling bij een opdrachtgever.

Als G&C nanny blijf je altijd ingeschreven bij de Nanny Academy. Je volgt (bij)scholingsmodules en G&C webinars zodat je als G&C nanny altijd up-to-date blijft op het terrein van de begeleiding, opvoeding en de ontwikkeling van kinderen en andere belangrijke onderdelen van het nanny-vak.

Wil jij als G&C nanny gaan werken? Wij hanteren bovenstaande vier stappen in onze aanmeldprocedure. Heb je nog vragen? Bel gerust eens met Miriam. Zij informeert je graag over alle mogelijkheden.

Nanny Renske over de aanmeldprocedure

Aanmeldprocedure

Görtz & Crown neemt uitgebreid de tijd voor het screenings- en selectieproces om zo de juiste match te kunnen realiseren. Solliciteren als nanny voelt eigenlijk een beetje als daten, je hebt gewoon een klik of niet. Als die klik er eenmaal is, kun je als nanny echt jaren lang met een gezin meegroeien. Dan heb je niet alleen een super leuke job maar je hebt er eigenlijk ook een beetje familie bij.

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.