Wil jij als professional in een gezin werken en een stabiele basis geven aan kinderen als mede-opvoeder waarbij jij veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan is een baan als nanny via Görtz & Crown perfect voor jou!

Heb je er wel eens aan gedacht om nanny te worden?​

Wil je opvoedkundig echt iets betekenen en werk maken van je passie? Dan is nanny worden via Görtz & Crown wellicht iets voor jou. Onze G&C  nannies werken fulltime (tussen de 30 en 40 uur per week) vaak verspreid over 3-5 dagen en ondersteunen drukbezette gezinnen met de opvoeding van de kinderen en het plannen van allerlei kind- en gezinsgerelateerde activiteiten. De term ‘family manager’ of ‘mede-opvoeder’ is eigenlijk beter op z’n plaats.

Als G&C nanny kom je bij één gezin in loondienst.  Onze opdrachtgevers zijn druk bezette gezinnen die behoefte hebben aan een goed opgeleide nanny. Dit zijn gezinnen die van een nanny meer verlangen dan van een gastouder, oppas of au pair.  Görtz & Crown richt zich op de top van de kinderopvangmarkt in Nederland. Gezinnen die fulltime één-op-één begeleiding en ondersteuning willen voor hun kinderen. De wensen van gezinnen en de samenstelling variëren enorm. Vaak genoeg zijn er naast de zorg voor kinderen ook meer organisatorisch taken. We proberen altijd de perfecte match te realiseren tussen gezin en nanny/family manager. We besteden daar veel zorg aan. 

Onze nannies werken verspreid door de hele Randstad en voor 20% ook elders in Nederland. Soms zelfs in het buitenland. Wij selecteren nannies, leiden ze op en bemiddelen tussen gezinnen en nannies. Onze unieke opleiding (na je MBO, HBO of soms WO) via de Nanny Academy is de gedegen voorbereiding op een mooie nanny carrière.

Ben je benieuwd of nanny worden wat voor jou is? Bel dan eens met Miriam of vul het contactformulier in. We bellen je dan terug en informeren je graag over de mogelijkheden. Soms is het bijvoorbeeld mogelijk een dagje mee te lopen met een van onze nannies.

nanny academy etiquette diner

Meer informatie over 'nanny worden' via G&C

Wil je meer weten over nanny worden via G&C? Neem contact met ons op.

Meer weten over G&C ?

De werkwijze van Görtz & Crown is niet te vergelijken met welk 
ander bureau in de markt dan ook.

Nieuwsgierig geworden?
Laat je naam en e-mail achter als je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. We houden dan contact met je.

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.