Wil jij als professional in een gezin werken en een stabiele basis geven aan kinderen als mede-opvoeder waarbij jij veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan is een baan als nanny via Görtz & Crown perfect voor jou!

Heb je er wel eens aan gedacht om nanny te worden?​

Wil je opvoedkundig echt iets betekenen en werk maken van je passie? Dan is nanny worden via Görtz & Crown wellicht iets voor jou.

Onze G&C  nannies werken fulltime (30+ uur per week) en ondersteunen drukbezette gezinnen met de opvoeding van de kinderen en het plannen van allerlei kind- en gezinsgerelateerde activiteiten. De term ‘family manager’ of ‘gezins-personal assistant’ is eigenlijk beter op z’n plaats.

Als G&C nanny kom je bij één gezin in loondienst.  Onze opdrachtgevers zijn druk bezette gezinnen die behoefte hebben aan een goed opgeleide nanny. Dit zijn gezinnen die van een nanny meer verlangen dan van een gastouder, oppas of au pair.

Onze nannies werken bijvoorbeeld in Amsterdam Zuid, Aerdenhout of ‘t Gooi, maar zeker ook elders in Nederland. Soms zelfs in het buitenland. Wij selecteren nannies, leiden ze op en bemiddelen tussen gezinnen en nannies. Onze unieke opleiding (na je MBO of HBO) via de
Nanny Academy is de gedegen voorbereiding op een mooie nanny carrière.

Ben je benieuwd of nanny worden wat voor jou is? Bel dan eens met Miriam of vul het contactformulier in. We bellen je dan terug en informeren je graag over de mogelijkheden. Soms is het bijvoorbeeld mogelijk een dagje mee te lopen met een van onze nannies.

Nanny Rosannah:

Nanny Rosannah

Ik kan oprecht zeggen dat ik door deze familie en door Görtz & Crown een onwijs mooie verandering in mijn leven doormaak, waar ik ook heel dankbaar voor ben. Ik voel dat we mét elkaar iéts voor elkaar betekenen. Dat is toch het mooiste wat er is?

Nanny Rosannah

Meer informatie over 'nanny worden' via G&C

Wil je meer weten over nanny worden via G&C? Neem contact met ons op.