Leuk gezin met 2 lieve kinderen is op zoek naar jou!

Onze G&C  nannies werken fulltime (30+ uur per week) vaak verspreid over 3-5 dagen en ondersteunen drukbezette gezinnen
met de opvoeding van de kinderen en het plannen van allerlei kind- en gezinsgerelateerde activiteiten.
De term ‘family manager’ is eigenlijk beter op z’n plaats. We hebben op dit moment meerdere leuke vacatures.

Als G&C nanny kom je bij één gezin in loondienst.  Onze opdrachtgevers zijn druk bezette gezinnen die behoefte hebben aan een goed opgeleide nanny. Dit zijn gezinnen die van een nanny meer verlangen dan van een gastouder, oppas of au pair.

Veel van onze nannies werken bijvoorbeeld in Amsterdam (Zuid), Aerdenhout of ‘t Gooi, maar zeker ook elders in Nederland. Soms zelfs in het buitenland.
Wij selecteren nannies, leiden ze op en bemiddelen tussen gezinnen en nannies. Onze unieke opleiding (na je MBO of HBO) via de Nanny Academy is de gedegen voorbereiding op een mooie nanny carrière.

Ben je benieuwd of nanny worden wat voor jou is? We informeren je graag over de mogelijkheden. Soms is het bijvoorbeeld mogelijk een dagje mee te lopen met een van onze nannies. Zij kan je alles vertellen over haar overwegingen om nanny te worden en over haar ervaringen met Görtz & Crown. 

Voordelen Görtz & Crown Nanny:

Görtz & Crown is het opleidings- en bemiddelingsbureau voor professionele nannies. Al meer dan 14 jaar werven en selecteren we geschikte kandidaten, leiden ze op tot professionele nannies en plaatsen ze vervolgens bij een passende opdrachtgever binnen het hogere segment. Görtz & Crown is werkzaam in Nederland en België maar plaatst ook nannies in andere landen.

We komen graag met je in gesprek om goed in te kunnen spelen op jouw persoonlijke situatie. Stuur Miriam een e-mail met je CV zodat jullie een afspraak kunnen maken.

Afspraak maken?

Mail me je CV en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug.

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.