Görtz & Crown team


Ingrid Kolk

Na haar opleiding aan Instituut Schoevers is ze haar carrière gestart als senior executive assistant en project manager bij verschillende internationale en beursgenoteerde ondernemingen. Daarna heeft ze jarenlange ervaring opgedaan als verkoop manager, warenhuis- en cluster manager bij verschillende toonaangevende retail bedrijven waaronder Albert Heijn en Prénatal. Ingrid heeft in al haar functies, naast veel ervaring op het financiële en commerciële vlak, zeer veel ervaring opgedaan met het opleiden, begeleiden en coachen van personeel. Na een aantal jaren samen met Hansje Görtz in de directie van Görtz & Crown te hebben gezeten is Ingrid vanaf mei 2014 volledig eigenaar en directeur van Görtz & Crown.

Miriam Veenstra-Fischel

Na haar studie in de mode heeft ze jarenlang in de branche gewerkt als o.a. shopmanager voor hoogstaande merken. Uiteindelijk kwam ze bij Görtz & Crown terecht waar ze is gestart als management assistente ter ondersteuning van de directie. Inmiddels is Miriam in de afgelopen jaren doorgegroeid binnen Görtz & Crown en is ze verantwoordelijk voor o.a. het bemiddelingsproces en de screenings van de nannies. Daarnaast werkt ze samen met Ingrid om ervoor te zorgen dat het hele operationele proces in goede banen wordt geleid.

Naomi Plijnaar

Na haar studie verpleegkunde, kraamzorg en de Görtz & Crown Nanny Academy, heeft ze gewerkt als kraamverzorgende, pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf en als professioneel nanny via Görtz & Crown. Het opvoeden en werken met kinderen en een bijdrage kunnen leveren aan hun individuele ontwikkeling spreekt Naomi erg aan evenals de begeleiding en coaching van minder ervaren nannies. Naomi is met veel plezier als professioneel nanny via Görtz & Crown werkzaam geweest en heeft zich verder ontwikkeld in de afgelopen jaren. Nu is het voor haar tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanaf 1 oktober 2016 is Naomi, na een stageperiode van 3 maanden, gestart als zelfstandig consultant bij Görtz & Crown. Naomi is verantwoordelijk voor screening van (kandidaat) nannies, het bemiddelingsproces en het begeleiden van nannies tijdens hun loopbaan bij de familie.

Myrte van Gurp

Ze heeft orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar studie werkte zij in de kinderopvang, en zij is in die richting blijven werken. Eerst op de groep, om de nodige werkervaring met jonge kinderen op te doen, later als adjunct-directeur en manager bij diverse kinderopvangorganisaties. Het nanny vak trok haar ook zeer aan, en van 2005 tot 2009 werkte zij bij diverse vooraanstaande families in binnen- en buitenland. In 2008 richtte zij haar eigen pedagogisch advies bureau op, om hiermee zowel grote kinderopvangorganisaties als particulieren te adviseren en ondersteunen op pedagogisch gebied. Vervolgens ondersteunde zij Görtz & Crown bij de opzet van de franchise-onderneming en verdere uitbreiding in België. Vanaf mei 2017 richt zij zich volledig op de pedagogiek binnen Görtz & Crown. Ze houdt zich o.a. bezig met de ontwikkeling van nieuwe modules voor de Nanny Academy en opleiding en begeleiding van nannies in de Nanny Academy en “on the job”.