Görtz & Crown team


Ingrid Kolk

Na haar opleiding aan Instituut Schoevers is ze haar carrière gestart als senior executive assistant en project manager bij verschillende internationale en beursgenoteerde ondernemingen. Daarna heeft ze jarenlange ervaring opgedaan als verkoop manager, warenhuis- en cluster manager bij verschillende toonaangevende retail bedrijven waaronder Albert Heijn en Prénatal. Ingrid heeft in al haar functies, naast veel ervaring op het financiële en commerciële vlak, zeer veel ervaring opgedaan met het opleiden, begeleiden en coachen van personeel. Na een aantal jaren samen met Hansje Görtz in de directie van Görtz & Crown te hebben gezeten is Ingrid vanaf mei 2014 volledig eigenaar en directeur van Görtz & Crown.

Miriam Veenstra-Fischel

Na haar studie in de mode heeft ze jarenlang in de branche gewerkt als o.a. shopmanager voor hoogstaande merken. Uiteindelijk kwam ze bij Görtz & Crown terecht waar ze is gestart als management assistente ter ondersteuning van de directie.
Inmiddels is Miriam in de afgelopen jaren doorgegroeid binnen Görtz & Crown en is ze verantwoordelijk voor o.a. het bemiddelingsproces en de screenings van de nannies. Daarnaast werkt ze samen met Ingrid om ervoor te zorgen dat het hele operationele proces in goede banen wordt geleid.

Sietske Altena

Sietske heeft HBO Pedagogiek gestudeerd in Leeuwarden en heeft hierna de master Orthopedagogiek gedaan in Groningen. Tijdens haar studies heeft ze als gastouder gewerkt en door meerdere stages heeft ze met veel verschillende leeftijdsgroepen gewerkt. Na haar studie is ze via Görtz and Crown als nanny aan de slag gegaan. Inmiddels werkt ze 6,5 jaar als nanny.
Sietske richt zich op het pedagogische gedeelte van de Görtz and Crown Nanny Academy. Daarnaast traint en begeleidt ze G&C nannies in de Nanny Academy.

Myrte van Gurp

Ze heeft orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar studie werkte zij in de kinderopvang, en zij is in die richting blijven werken. Eerst op de groep, om de nodige werkervaring met jonge kinderen op te doen, later als adjunct-directeur en manager bij diverse kinderopvangorganisaties. Het nanny vak trok haar ook zeer aan, en van 2005 tot 2009 werkte zij bij diverse vooraanstaande families in binnen- en buitenland. In 2008 richtte zij haar eigen pedagogisch advies bureau op, om hiermee zowel grote kinderopvangorganisaties als particulieren te adviseren en ondersteunen op pedagogisch gebied. Vervolgens ondersteunde zij Görtz & Crown bij de opzet van de franchise-onderneming en verdere uitbreiding in België. Vanaf mei 2017 richt zij zich volledig op de pedagogiek binnen Görtz & Crown. Ze houdt zich o.a. bezig met de ontwikkeling van nieuwe modules voor de Nanny Academy en opleiding en begeleiding van nannies in de Nanny Academy en “on the job”.