Görtz & Crown Webinar Pensioenregeling

dinsdag 2 november
20:00 – 21:30 uur

Görtz & Crown werkt samen met BrightPensioen!
Omdat veel (nieuwe) G&C nanny’s vragen hebben over hun pensioen is Görtz & Crown hier mee aan de slag gegaan. We hebben een super-partner gevonden die ons en jullie hier uitstekend mee kan helpen. BrightPensioen is een social enterprise. BrightPensioen is er voor iedereen die zelf pensioen moet regelen. En voor werkgevers, die een moderne, duurzame en flexibele pensioenoplossing willen. Niet alle werkgevers kunnen of willen namelijk zelf een pensioenregeling optuigen voor hun medewerkers. Als jouw werkgever (nog) niets heeft geregeld, kun je zelf met hulp van BrightPensioen een oudedagsvoorziening opbouwen. 

Bruto = netto
Door nu een klein deel van je salaris maandelijks op je eigen lijfrenterekening te storten bouw je een aanvullende oudedagsreserve op bovenop je AOW en het pensioen dat je wellicht bij een eerdere werkgever hebt opgebouwd. Over dat deel dat je reserveert voor jouw oudedagsvoorziening hoef je geen belasting te betalen (bruto=netto).

Schrijf je in
Wil je meer weten over op welke wijze jij je oudedagsvoorziening kunt opbouwen? Geef je dan op voor het webinar.
Mocht je niet kunnen op 2 november, geef dan wel aan dat je geïnteresseerd bent. We gaan dan nog een andere datum prikken.

BrightPensioen is meer dan pensioen. Want die financiële wereld, dat kan beter. Eerlijker, transparanter en duurzamer.
BrightPensioen geeft graag het goede voorbeeld. Daarom werken ze met een coöperatie. Waarbij ieder lid mede-eigenaar is. Samen sterker. Hoe meer leden, hoe meer ze kunnen bereiken.
Ook belegt BrightPensioen duurzaam. En zij verdienen niet aan het pensioen van hun deelnemers, maar aan een vast lidmaatschap. Zo houden de leden aan het einde van de rit meer over.

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.