DSC02726_2mp-lowres

Aanmeldformulier nominatie G&C Nanny of the Year 2020

 Ik nomineer . . . .  voor de G&C Nanny of the Year Award 2020.

De redenen voor deze nominatie zijn: <beschrijf in het onderste veld wat de door jou gekozen persoon zo bijzonder maakt. Noem de persoonskenmerken van deze kandidate en waarom die passen bij het werk als G&C nanny. Houd hierbij rekening met de onderstaande criteria voor de uiteindelijke keuze van de jury bestaande uit Myrte, Ingrid, Miriam en Jan Jaap van Weering>

Ik,

Criteria voor de jury zijn als volgt. De G&C Nanny of the Year:

  • Draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen (fysiek, emotioneel, sociaal, in creativiteit en taal (indien van toepassing). Kan hierin ook een adviserende rol aannemen en als vraagbaak dienen voor jonge ouders.
  • Is een bewezen steunpilaar voor het gezin. Het gezin ervaart haar als proactief, flexibel, een goede organisator en de as waarop het gezin draait. Ze is alles altijd een stap voor.
  • Heeft een prettige representatieve uitstraling en weet zich aan te passen aan de verschillende situaties die zij tegenkomt in haar werkomgeving.
  • Heeft de mogelijkheid om zich aan te passen aan veranderingen. Kan aantonen wat ze heeft gedaan om aan de behoeften van het gezin te voldoen. Kan omgaan met speciale problemen of uitdagende zaken.
  • Heeft professionele en educatieve prestaties geleverd waaronder trainingen, permanente educatie, jarenlange ervaring in het werken met kinderen en investeert in haar beroep.