Vandaag is het Nationale Modderdag. Om modder te maken zijn maar twee ingrediënten nodig: zand en water. Heel simpel dus! Met modder kun je veel verschillende activiteiten doen en het groot of klein aanpakken, bijvoorbeeld: verven met kwasten en modder op papier, spelen in een modderbad of een bak met modder maken en daar verschillende spullen bij leggen.

Wees goed voorbereid op vieze kleding en handjes en zorg dat je altijd een extra setje kleding en doekjes in de buurt hebt!

#gortzandcrown#gortzandcrownnanny#nanny#nannybureau#nannyagency#kinderopvang#kind#children#nannyacademy#opleiding#baby#peuter#kleuter#melissasmaandag#corona#coronavirus#ontwikkeling#activiteiten#activiteit#activity#nationalemodderdag#modderdag#mudday

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *