Quality time met de oudste. Wanneer zijn broertjes tussen de middag liggen te slapen doen wij vaak even iets samen. Zo spelen we wel eens met strijkkralen, gaan we tekenen, kletsen we over zijn dag of kijken we samen een filmpje.

Dit keer hebben wij samen appel kaneel muffins gebakken. Hierbij mocht hij zoveel mogelijk zelf doen, waardoor het echt zijn cakejes werden. In de middag vertelde hij trots aan zijn broertjes en ouders dat hij de cakejes bijna helemaal zelf had gebakken. Extra lekker waren ze daardoor en iedereen smulde mee!

#gortzandcrown#gortzandcrownnanny#nanny#nannybureau#nannyagency#kinderopvang#kind#children#nannyacademy#opleiding#baby#peuter#kleuter#melissasmaandag#corona#coronavirus#ontwikkeling#activiteiten#activiteit#activity#bakken#baking#muffins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *