Nanny of the year 2020 verkiezing

Ingrid KolkAlgemeenPlaats een Reactie

Op zaterdag 12 september zal de uitreiking plaatsvinden van de G&C Nanny of the Year award. 

Hierbij de criteria voor de jury:

  • Draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen (fysiek, emotioneel, sociaal, in creativiteit en taal (indien van toepassing). Kan hierin ook een adviserende rol aannemen en als vraagbaak dienen voor jonge ouders.
  • Is een bewezen steunpilaar voor het gezin. Het gezin ervaart haar als proactief, flexibel, een goede organisator en de as waarop het gezin draait. Ze is alles altijd een stap voor.
  • Heeft een prettige representatieve uitstraling en weet zich aan te passen aan de verschillende situaties die zij tegenkomt in haar werkomgeving.
  • Heeft de mogelijkheid om zich aan te passen aan veranderingen. Kan aantonen wat ze heeft gedaan om aan de behoeften van het gezin te voldoen. Kan omgaan met speciale problemen of uitdagende zaken.
  • Heeft professionele en educatieve prestaties geleverd waaronder trainingen, permanente educatie, jarenlange ervaring in het werken met kinderen en investeert in haar beroep.

Daarnaast tellen de ingestuurde stemmen mee en nemen we de evaluaties mee van de gezinnen waar deze nannies werken en hebben gewerkt.

De top drie genomineerde nannies zijn (in alfabetische volgorde):

★ Amanda

★ Christel

★ Elsemarie

Welkom in de top 3 ladies!

Zowel nannies als familie en vrienden kunnen stemmen op deze drie top nannies. Ook zullen we de werkgevers van deze 3 nannies benaderd worden om tot de juiste keuze van de Nanny of the Year 2020 te komen. Kortom: IEDEREEN MAG STEMMEN!

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *