Bij- en nascholing is voor ons heel belangrijk, dat is een belangrijk onderdeel bij de selectie van onze nannies. Voor 2021 is een planning neergezet voor maandelijkse webinars voor G&C nannies, waar ze gratis gebruik van kunnen maken. De onderwerpen variëren van knutseltips tot intervisiesessies en van etiquettetraining tot ‘zelfvertrouwen en mindset van kinderen’. Op deze wijze kunnen onze G&C nannies ook nog maandelijks sparren met ‘collega’s’, zo staan onze G&C nannies er niet alleen voor.

Nieuwe modules in G&C Nanny Academy

Het komende jaar zullen er nieuwe verdieping modules aan de Nanny Academy worden toegevoegd. De eerste module die online komt, gaat over ‘communiceren met kinderen’.

Nanny’s communiceren de hele dag met kinderen. Nu de schoolgaande kinderen ook de hele dag thuis zijn, wordt er met hen ook meer gecommuniceerd. Het perfecte moment dus om de kennis van nannies over het ‘communiceren met kinderen’ op te frissen/ aan te vullen. Onderwerpen die in deze module aan bod komen, zijn onder andere: omgaan met gevoelens, zelfstandigheid en autonomie stimuleren, kinderen oplossingen laten bedenken en echt luisteren naar kinderen.

Sommige webinars zijn wellicht voor ouders ook interessant

Tischa Neve is al jaren onze vaste training in de G&C Nanny Academy. Tischa is kinder- en jeugdpsycholoog en speltherapeut. Ze geeft o.a. lezingen, workshops en coacht in opvoeden. Vanaf september 2008 is Tischa de vaste opvoedcoach van het tijdschrift J/M.

Tischa geeft webinars van 1,5 uur voor ouders en professionals over uiteenlopende thema’s. Haar geplande workshops voor ouders en professionals in de kinderopvang:
17 februari @10:00 – 11:30 Temperamentvolle kinderen samen met Eva Bronsveld
8 maart @20:30 – 22:00 Help een (pre)puber …! met Elsbeth Teeling
8 april @20:30 – 22:00 Oje mijn peuter pubert…. met Elsbeth Teeling
11 mei @ 20:30 – 22:00 Zelfvertrouwen met Elsbeth Teeling

Wil je een van de webinars volgen? De kosten bedragen doorgaans € 7,50. Je kunt je hier aanmelden en kunt op het tijdstip live thuis vanachter je laptop meekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.