Görtz & Crown, het opleidings- en bemiddelingsbureau voor professionele nannies maakt op 12 september de winnaar bekend van de G&C Nanny of the Year verkiezing 2020. De uitreiking van de prijs aan één van de drie finalisten vindt plaats in Leiden in Het Stadslokaal, waar die dag een aantal nieuwe nannies hun opleiding volgen aan de G&C Nanny Academy. De prijs wordt in 2020 voor het eerst uitgereikt, niet alleen om de winnaar in het zonnetje te zetten maar ook om het nanny-vak in het algemeen op de kaart te zetten.

De drie genomineerden zijn Amanda, Christel en Elsemarie. Ze zijn genomineerd door andere G&C nannies en de familie waarvoor ze werken (of werkten). De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury.

De uitreiking van de ‘Nanny of the Year Award’ gebeurt in samenwerking met Jan Jaap van Weering van Distinguished Etiquette & Protocol Consultancy, tevens jury-lid. Als deskundige op het gebied van etiquette en omgangsvormen is hij als gastdocent al vele jaren betrokken bij de G&C Nanny Academy, waar de nieuwe nannies worden opgeleid.

Görtz & Crown leidt al meer dan tien jaar nannies op en plaatst ze fulltime bij drukbezette families in Nederland, België en soms ook daar buiten. Klanten zijn veelal ondernemersfamilies en/of BN’ers. De laatste jaren doen ook steeds meer medisch specialisten een beroep op de diensten van Görtz & Crown.

Een nanny van Görtz & Crown is een pedagogisch geschoolde professional. Zij heeft een gedegen opleiding en is ervaren op het gebied van ontwikkeling en opvoeding van (jonge) kinderen. Naast een pedagogische opleiding volgen alle nannies van Görtz & Crown bovendien de verplichte modules van de G&C Nanny Academy. Een G&C nanny werkt fulltime voor één gezin en neemt zowel taken in de verzorging en opvoeding als ook organisatorische taken over. Ze fungeert als een soort ‘family manager’ als het ware. De G&C nanny ontzorgt het gezin en zorgt dat er meer ‘kwaliteitstijd’ overblijft van ouder(s) met kind(eren). 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.