Deze week een Melissa’s maandag vanuit Italië.
Na twee dagen te hebben gereisd, ben ik met mijn nanny gezin aangekomen in Noord Italië. Daar verblijven we in een villa met zwembad. Wel zo fijn nu tijdens de corona periode.
Toen we in de middag aankwamen waren de kinderen door het dollen heen en hadden het erg warm. Nadat we de eerste tassen uit de auto hadden gehaald en de kinderen mee hadden geholpen ben ik met de oudste twee naar het zwembad gegaan om verkoeling te zoeken. Genieten na zo’n lange autoreis!

Hoe zorgen jullie voor verkoeling tijdens de hittegolf in Nederland?

#gortzandcrown#gortzandcrownnanny#nanny#nannybureau#nannyagency#kinderopvang#opvang#kind#child#children#kinderen#nannyacademy#opleiding#baby#peuter#kleuter#schoolkind#melissasmaandag#italie#italy#vakantie#holiday#vacation#swimming#zwemmen#pool#zwembad#zomer#summer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.