De laatste twee weken van de zomervakantie is in de regio waar ik werk alweer aangebroken. Ondanks dat het niet altijd even zonnig was hebben we veel leuke dingen gedaan. Ook op regenachtige dagen trokken wij er regelmatig op uit. 

Zo zijn wij veel in dierenpark Amersfoort geweest waar we sinds deze zomer een abonnement hebben. 
Ideaal met kleine kinderen als je in de buurt woont, want je hoeft niet een hele dag te gaan, een ochtendje of middagje is al goed. Daarnaast is het leuke van een abonnement dat de kinderen het park goed kennen dus je kan ze zelf de route laten bepalen die jullie gaan lopen. Het park valt erg in de smaak bij de kinderen, is niet te groot maar wel veel te zien en te doen. Zo zijn er naast de dieren, veel klim en speel mogelijkheden en is er het dino bos, wat zorgt voor voldoende afwisseling.

Hebben jullie ook abonnementen op parken? Wat is jullie favoriet?

#gortzandcrown#gortzandcrownnanny#nanny#nannybureau#nannyagency#kinderopvang#opvang#kind#child#children#kinderen#nannyacademy#opleiding#baby#peuter#kleuter#schoolkind#melissasmaandag#ontwikkeling#activiteiten#activiteit#activity#zomer#summer#dierenparkamersfoort#dierentuin#amersfoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.