Onze Nederlandse zomers zijn niet altijd even lekker om buiten de hele dag te spelen. Soms ook wel lekker zo een dagje tussendoor. Op regenachtige dagen geniet ik samen met de kinderen van het eindeloos bouwen met bijvoorbeeld KNEX. Even bijkomen van de uitstapjes en de warmte.
Kinderen spelen tenslotte liever samen met iemand dan alleen. Want jij praat terug en speelgoed niet.

Spelen jullie ook graag samen met de kinderen?

#gortzandcrown#gortzandcrownnanny#nanny#nannybureau#nannyagency#kinderopvang#kind#children#nannyacademy#opleiding#baby#peuter#kleuter#schoolkind#melissasmaandag#ontwikkeling#activiteiten#activiteit#activity#zomer#summer#samenspelen#playingwithchildren#spelenmetkinderen#knex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.