Myrte stond aan de wieg van de Nanny Academy, maar draagt het stokje nu over aan Sietske Altena

Na 8 ontzettend leuke jaren ga ik de Nanny Academy loslaten. Het is tijd voor nieuwe dingen en een nieuwe rol binnen Görtz & Crown. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om alle aspecten van de Nanny Academy over te dragen aan Sietske. Zij is vanaf nu het aanspreekpunt voor de opleiding. Maar ik ben niet helemaal weg! Achter de schermen denk ik mee met het G&C team en je zult me nog regelmatig zien. Zo ben ik zaterdag 12 september aanwezig bij de Nanny of the Year verkiezing en zal ik in het najaar een webinar geven. Voor meer informatie daarover, zie verderop in de nieuwsbrief. Er staat dus volop leuks op de planning.

Ik wil Ingrid, Miriam en alle nannies met wie ik de afgelopen jaren heb gewerkt bedanken voor de fijne samenwerking en alle inspiratie die jullie me hebben gebracht. En natuurlijk wens ik Sietske heel veel succes en plezier met de Nanny Academy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.