Het is zomervakantie. Het gezin waar ik werk gaat deze zomer wegens Corona niet op vakantie. Genoeg tijd voor veel uitstapjes in de omgeving! Wij verkennen de omgeving op leuke nieuwe plekjes. Zo zijn wij met droog weer veelte vinden in buurtspeeltuinen. Heerlijk spelen met elkaar en nieuwe dingen ontdekken.
Het voordeel van buurtspeeltuinen vind ik dat het omheind is met een hek mét kinderbeveiliging. De kinderen kunnen veilig spelen zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze plotseling weg zijn in de drukte. Uiteraard blijf je altijd alert en opletten.

Wat doen jullie voor leuke activiteiten deze zomer?

#gortzandcrown#gortzandcrownnanny#nanny#nannybureau#nannyagency#kinderopvang#kind#children#nannyacademy#opleiding#baby#peuter#kleuter#schoolkind#melissasmaandag#ontwikkeling#activiteiten#activiteit#activity#speeltuin#playground#zomer#summer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.