Afgelopen vrijdag vierde mijn nanny kindje eindelijk zijn kinderpartijtje, iets wat tijdens de afgelopen maanden niet kon, met 7 van zijn vriendjes. Wat was het een spannende dag. Hij had zelf bedacht dat dit ook een piratenfeestje moest worden want dat vond hij de vorige keer super leuk zoals hij zelf zei.

Het fijne was dat hij hierdoor ongeveer wist wat hij kon verwachten. Voor een eerste verjaardagsfeestje is dat wel heel fijn want het is al spannend genoeg. 

In de ochtend had ik de piraten speurtocht uitgezet in de tuin en de versiering opgehangen. Toen alle kinderen uit school kwamen hebben we piraten broodjes (broodjes met knakworstjes) gegeten.
Daarna kon de speurtocht beginnen. Alle kinderen gingen zich vervolgens verkleden en werden allemaal stoere piraten. 
Tijdens de speurtocht hebben ze verschillende spellen gedaan zoals zwaarden maken, blik gegooid met “kanonskogels”, piraten cupcakes gemaakt, puzzels opgelost en uiteindelijk de schatkist gevonden. Wat was het een feest!

#gortzandcrown#gortzandcrownnanny#nanny#nannybureau#nannyagency#kinderopvang#kind#children#nannyacademy#opleiding#baby#peuter#kleuter#melissasmaandag#corona#coronavirus#verjaardag#birthday#verjaardagsfeest#kinderpartijtje#piraten#piratenfeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.