De oudste van mijn nanny gezin gaat inmiddels weer voor een deel naar school. Dit betekent weer even extra aandacht voor de jongste twee. Ik kan bijvoorbeeld weer gerichter in spelen op hun ontwikkelingsgebied. Vooral de middelste van drie jaar geniet er enorm van dat hij weer een echte peuter kan zijn en de activiteiten die bij hem passen ook leuk mag vinden. Want als je grote broer erbij is dan moet je wel stoer blijven en met alles mee doen wat hij ook doet!

Wij spelen daarom weer veel met de blokken. Torens bouwen blijft iets fantastisch en dan vooral het moment waarop hij te hoog wordt en heel hard om valt. Dit keer bouwde wij de toren op een spiegel. Zo was het net of de blokjes ook in de spiegel zaten en leek de toren nóg hoger.

#gortzandcrown #gortzandcrownnanny #nanny#nannybureau #nannyagency #kinderopvang#kind #children #nannyacademy #opleiding #baby#peuter #kleuter #melissasmaandag #corona#coronavirus #school #peuteractiviteit #toddler#ontwikkeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.