Afgelopen week heb ik samen met de jongens van mijn nanny gezin een filmpje gemaakt voor oma als hart onder de riem. In deze video vertelde we door middel van verschillende woorden op de hartjes wat we van oma vonden. Zoals: lief, stoer, sterk, mooi, gewoon fantastisch en dat we haar ook missen.

Doen jullie ook iets met de kinderen als steun voor de opa’s en oma’s in deze lastige tijd?

#gortzandcrown #gortzandcrownnanny #nanny #nannybureau #nannyagency #kinderopvang #kind #children #nannyacademy #opleiding #baby #peuter #kleuter #melissasmaandag #corona #coronavirus #opa #oma #grandpa #grandma #hart #hartje #hartjes #heart #hearts #love #thebest #deliefste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.