Afgelopen week was het groot feest bij mijn nanny gezin. De oudste werd 5 jaar en dat was natuurlijk reden voor een feestje. Ondanks dat er geen familie kon komen in verband met het Corona virus heb ik er een fantastische dag van proberen te maken met zijn broertjes.

Zo had ik een piraten feest voorbereid. Via een schatkaart legde de kinderen een parcours af met verschillende opdrachten om uiteindelijk bij de schatkist uit te komen.

De opdrachten waren verschillend. Zo had ik actieve spellen afgewisseld met wat rustigere spelletjes. Verkleden als piraat, blik gooien, memory, koekhappen, eierrace, van groot naar klein en een ballon wegblazen met een rietje om de storm op zee na te bootsen waren spelletjes die werden gedaan.

Bij alle spelletjes kregen de kinderen na afloop een puzzelstukje die ze moesten bewaren tot ze bij de kaart van de schatkist waren. Alle puzzelstukjes vormde drie piraten. Wanneer ze deze goed in elkaar hadden gezet kregen ze de sleutel van de schatkist om te kijken wat de buit was. De kinderen vonden het fantastisch en hebben genoten!

#gortzandcrown #gortzandcrownnanny #nanny #nannybureau#nannyagency #kinderopvang #kind #children #nannyacademy#opleiding #baby #peuter #kleuter #melissasmaandag #corona#coronavirus #verjaardag #birthday #party #birthdayparty#verjaardagsfeestje #piraten #pirate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.