GEEF JIJ JE CARRIÈRE EEN NIEUWE WENDING?
Werk je in de kinderopvang of als gastouder? Hoe dan ook, corona geeft op dit moment veel onzekerheid en dat zal nog wel een tijdje blijven duren.
Voor iedereen die nu in onzekerheid zit vanwege het werk in de reguliere opvang en die verder wil kijken naar mogelijkheden maar wel met kinderen wil blijven werken organiseren wij op dinsdag 12 mei om 20.00 uur een online meeting. Tijdens de online Google Meet-sessie kun je allerlei vragen stellen om te toetsen of jouw persoonlijke situatie en jouw wensen qua werk te combineren zijn met het Görtz & Crown family manager/nanny-vak.

Veel van onze gezinnen hebben nu meer dan ooit goede ondersteuning nodig. Je komt in loondienst bij de familie tegen een salaris wat doorgaans hoger ligt dan in de reguliere kinderopvang. Je wordt onderdeel van onze G&C community dat onderling veel spart en elkaar op goede ideeën brengt.

Doe mee en laat je informeren!

Geef je op door een e-mail te sturen naar info@gortzandcrown.com
Of kijk ook eens op https://lnkd.in/gtSixY9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.