Vandaag is het Koningsdag. De kinderen kunnen dit jaar niet op de vrijmarkt speelgoed verkopen. Wel kan dit met een digitaal kleedje op Marktplaats. Speelgoed uitzoeken wat de kinderen willen verkopen om op hun ‘digitale kleedje’ te leggen en alvast uitzoeken wat ze van het verdiende geld gaan kopen. Wel zo veilig en makkelijk. Deze actie is verbonden aan Kika en zo steun je meteen een goed doel.

Je kan er ook voor kiezen het speelgoed naar een goed doel te brengen zoals de Speelgoedbank of de Babystichting. Zo hebben kinderen die het minder goed hebben thuis er ook nog plezier van.

Wat doen jullie met speelgoed wat niet meer wordt gebruikt?
Een digitaal kleedje of iets anders?

#gortzandcrown #gortzandcrownnanny #nanny#nannybureau #nannyagency #kinderopvang#kind #children #nannyacademy #opleiding #baby#peuter #kleuter #melissasmaandag #corona#coronavirus #koningsdag #kingsday #king#queen #koning #koningin #speelgoed#goededoelen #charity #speelgoedbank#babystichting #marktplaats

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.