Afgelopen week bakten wij heerlijke perentaartjes. Eerst hebben wij de peren kort gekookt in water met kaneel. Toen ze waren afgekoeld hebben wij de peertjes op plakjes bladerdeeg gelegd en hebben de kinderen de randjes mooi dichtgemaakt met een vork.
Daarna konden de randjes ingesmeerd worden met eigeel en toen konden de ingepakte peertjes de oven in!

Wachten duurt lang als je zo’n zin hebt om te proeven. In de middag konden we dan eindelijk gaan proeven en ook nog eens buiten in het zonnetje in de tuin. Mmm dat was smikkelen!

#gortzandcrown #gortzandcrownnanny #nanny#nannybureau #nannyagency #kinderopvang#kind #children #nannyacademy #opleiding #baby#peuter #kleuter #melissasmaandag #corona#coronavirus #binnenblijven #activiteit#perentaart #peren #pears #baking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.